Teamleder, Logistik & Planlægning – Branderup Mejeri

Vil du arbejde med logistik, planlægning og ledelse? Har du lyst til at stå i spidsen for et engageret team og spille en aktiv rolle i løbende at forbedre vores processer? Og brænder du desuden for at inspirere, motivere og coache dit team, så de går glade på arbejde og leverer deres allerbedste?

Så søg stillingen som teamleder for Logistik og Planlægningsafdelingen på Branderup Mejeri. Vi er et moderne mejeri med 90 medarbejdere, der producerer mozzarella. På logistik og planlægningsområdet har vi et tæt samarbejde med Rødkærsbro Mejeri, hvor vi tilsammen producerer over 120.000 ton pr år og er Europas største producent. Det stiller store krav til planlægning og systematisk samarbejde på tværs af værdikæden. Så hvis du er klar til at bruge dit talent og teoretiske viden, er det måske dig, der skal hjælpe os med at udvikle området.

Du sætter retningen for medarbejderne
Med reference til Logistik og Planlægningschefen står du i spidsen for L&P afdelingen på Branderup Mejeri. Du får 6 dygtige medarbejdere som direkte referencer i en afdeling med højt tempo og mange forandringer. Her skal du lede og fordele arbejdet og sørge for, at dine medarbejdere når egne og afdelingens mål. Du får en vigtig opgave i at sikre, at den daglige drift kører planmæssigt og fungerer optimalt. Det betyder også, at du står for at udvikle medarbejdernes kompetencer, så vi hele tiden har de rigtige ressourcer til rådighed og kan imødekomme de krav, der bliver stillet til os nu og i fremtiden.

Ved hjælp af Lean-værktøjer sørger du for, at vi arbejder så effektivt og omkostningsbevidst som overhovedet muligt.

Du sætter retning og motiverer dine medarbejdere til at yde deres bedste ved hjælp af en coachende lederstil, hvor du fokuserer på gensidig respekt og gode arbejdsforhold.

Stor faglighed og motiverende lederstil
Du har sandsynligvis arbejdet som leder i nogle år og gerne gennemført en videregående uddannelse indenfor logistik og planlægning.  Du trives med at bruge og udvikle dine lederevner gennem en motiverende lederstil i et dynamisk miljø. Du er vant til at anvende MS Office og kendskab til SAP er en fordel - men ikke krav. Du behersker engelsk i skrift og tale.

Du har en uovertruffen evne til at tænke i helheder og skabe overblik i pressede situationer, og du forvandler systematisk udfordringer til løsninger. Din ledelsesstil er delegerende og involverende, du er kendt for din åbne og imødekommende facon, og det falder dig naturligt og nemt at skabe gode relationer og stærkt samarbejde med dine lederkolleger på tværs af afdelinger.

Du får med denne stilling en fantastisk mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt og mulighed for en videre karriere i virksomheden. Glæd dig til en travl hverdag i et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel går hånd i hånd med optimering og effektivisering.

Ansøgning og kontakt
Vi behandler ansøgerne løbende og lukker stillingen så snart den rette kandidat er fundet, så søg hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Logistik og Planlægningschef Johan Biller på tlf. 8751 4270. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøg venligst via dette link

Denmark