Teamleder, Lager - Taulov

Er du klar til at stå i spidsen for et team, hvor pulsen er høj og behovet for forandringsskabende medarbejdere stort? Vil du med på holdet i en førende, global virksomhed, der stræber efter at være den bedste arbejdsplads for sine medarbejdere. Så kom med på vores rejse mod endnu mere udvikling og vækst. Vi er en moderne og højteknologisk virksomhed, og vi beskæftiger ca. 275 medarbejdere. Du kommer ind i en topmoderne virksomhed med vokseværk og gode kollegaer, hvor sikkerhed har højeste prioritet.

Lederne i Arla Foods stræber efter at fokusere på fremtiden, engagere de rigtige medarbejdere og levere enestående resultater. At kunne tage store skridt uden at miste fodfæste kræver, at du har en naturlig evne til at lede og lyst til at tage beslutninger. Ved at arbejde med de bedste i branchen får du mulighed for at udvikle dig hver dag.

Daglig ledelse og optimering af processer

Du vil få ansvaret for den daglige ledelse og drift af ekspeditionsafdeling med reference til Logistikchefen. Du skal først og fremmest sørge for, at dine 24 medarbejdere løber i samme retning og at der i fællesskab videreudvikles rammer og processer, så I smidigt kan håndtere en lagerkapacitet, hvor der er indbygget en stor grad af kompleksitet. LEAN er en stor del af vores hverdag og du vil stå i spidsen for løbende forbedringer og sørge for, at der altid er fokus på igangværende forandringsprocesser, så vi kan udnytte vores potentiale og ressourcer fuldt ud.

Du sætter holdet og holder øje med, at de rigtige ressourcer er på plads, så vi hele tiden er gearet til opgaven. Det betyder, at du videreudvikler og leder holdet samt sætter og følger op på målene for den enkelte. Derudover sikrer du et godt arbejdsmiljø ved at udvikle arbejdsprocesserne uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed, der har topprioritet.

Involverende leder, der kan skabe resultater

Du er en menneskekender og du har allerede bevist, at dine ledelsesmetoder virker og at du kan skabe resultater gennem dine medarbejdere. Din stil er involverende og motiverende og du har gode kommunikationsevner og et positivt livssyn, der smitter af på såvel medarbejdere som kunder.

Vi forestiller os, at du har en baggrund fra en større produktionsvirksomhed, og at du har:

  • 3+ års erfaring fra en logistik/lagerfunktion
  • erfaring med ledelse
  • har arbejdet med LEAN og kontinuerlige forbedringer med succes
  • erfaring fra fødevareindustrien – dette er dog ikke et must
  • en stærk personlighed med gode lederegenskaber
  • flair for IT - gode egenskaber i Office, og har gerne arbejdet med SAP
  • gode engelskkundskaber, både i tale og skrift

Det er vigtigt, at du stortrives i et travlt og til tider hektisk miljø, hvor både tempoet og humøret skal være højt. Du udnytter dit overblik over det samlede logistik-flow og din indsigt i arbejdsprocesserne til at spotte fremtidige scenarier for lagerfunktionen.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning snarest muligt og senest den 18. november 2018, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte logistik- og planlægningschef, Reimund Steffensen, på +45 7622 3490.

Ansøg venligst via dette link

#LI-HF

Denmark