Teamleder - Esbjerg

Har du lyst til at stå i spidsen for et engageret team og spille en aktiv rolle i løbende at forbedre vores processer og arbejdsmetoder? Brænder du desuden for at inspirere, motivere og coache dit team, så de går glade på arbejde og leverer deres allerbedste?

Du får 350 nye kolleger, der alle arbejder målrettet på at nå mejeriets mål. Vi får brug for din produktionserfaring og lederskab, så vi kan sætte overliggeren endnu højere.

Du sætter retningen for medarbejderne

I tæt samarbejde med de øvrige teamledere står du i spidsen for vores produktion Tapperi & Pakkeri og her får du ca. 30 dygtige medarbejdere i direkte reference. Det er en afdeling i højt tempo og med mange forandringer. Her skal du lede og fordele arbejdet og sørge for, at dine medarbejdere når egne og afdelingens mål. Du får en vigtig opgave i at sikre, at den daglige drift kører planmæssigt og fungerer optimalt. Det betyder, at du står for at udvikle medarbejdernes kompetencer, så vi hele tiden har de rigtige ressourcer til rådighed og kan imødekomme de krav, der bliver stillet til os nu og i fremtiden. Du sætter retning og motiverer dine medarbejdere til at yde deres bedste ved hjælp af en coachende lederstil, hvor du fokuserer på gensidig respekt og gode arbejdsforhold.

Ved hjælp af Lean-værktøjer sørger du for, at vi arbejder så effektivt og omkostningsbevidst som overhovedet muligt. Vi arbejder på tre holds skift i alle ugens 7 dage.  

Inspirerende og fleksibel leder med solid produktionserfaring

Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling, hvor arbejdsmiljø, produktkvalitet samt optimering er nogle af de vigtigste nøgleord. Har du endvidere erfaring fra produktion af fødevarer, er det absolut en fordel. Du bliver samtidigt en vigtig medspiller ved større projekt relaterede opgaver på tværs af organisationen.  

Enten har du flere års ledererfaring, alternativt en videregående uddannelse og lyst til at afprøve dine lederevner i et dynamisk miljø. Du er vant til at anvende MS Office og kendskab til SAP er en fordel - men ikke krav. Du behersker engelsk i skrift og tale.

Stillingen stiller krav til gode kommunikationsevner samt en åben og ærlig fremtoning. Du skal kunne systematisere og strukturere dit arbejde og alligevel være parat til at ændre på prioriteringerne, når opgaverne kræver det. Du får med denne stilling en fantastisk mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt og mulighed for en videre karriere i virksomheden. Glæd dig til en travl hverdag i et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel går hånd i hånd med optimering og effektivisering.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning snarest muligt og senest den 4. august. Vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte, Senior Packaging Manager, Jens Aagaard  tlf. +45 7228 3072

Ansøg venligst via dette link

 

#LI-HF

Denmark