Teamledare inom Produktion, Kvibille

I Arla Foods Kvibille tillverkar vi några av Sveriges favoriter, Kvibille ® Ädel, Kvibille® Cheddar, Kvibille® Creamy Cheddar, Kvibille ® Cheddar - Single Farm Ösarp. Vi är ett mejeri med en stolt historia och förra året firade vi 100 års jubileum. ”Passion for product” är mycket viktigt för oss. I samband med en organisationsförändring finns nu en fantastisk möjlighet att arbeta med framgångsrika produkter som teamledare inom produktion.
Fokus på förbättringar och inspiration
I rollen som Teamledare inom Produktion kommer du att arbeta tillsammans med operatörer, gruppledare och koordinatorer. Rapportering sker till produktionschefen och tjänsten innefattar personalansvar för ett team på ca 20-25 personer. Du kommer att vara ansvarig för området "cheddar", vilket innebär hela kedjan, från produktion via förädling till utlastning av osten. Ditt huvudansvar är att coacha, motivera, inspirera och leda cheddaravdelningen till att utföra deras dagliga uppgifter och uppnå sina mål. Du samarbetar med gruppledare, koordinatorer & tvärfunktioner både internt på mejeriet och externt för att säkra en gemensam förståelse för Kvibilles verksamhetsplan. Du har ansvaret för att avdelningen uppnår målen genom att arbeta utifrån Lean med hänsyn till arbetsmiljö, kvalité och ekonomi. I din roll kommer du också vara involverad i att utföra revisioner samt delta/leda olika projekt. Du är en teamplayer, öppen för att lära dig nytt och du hittar enkelt långsiktiga lösningar. Att du är engagerad i produktionen tar vi för givet. En stor del av ditt arbete är att sätta fokus på löpande förbättringar genom att involvera medarbetarna i förbättringsarbeten och tillsammans tänka innovativt och kreativt.
Tydlig och kan ta beslut när det krävs
Du kombinerar en utbildning som mejerist, mejeritekniker eller mejeriteknolog med erfarenhet av mejeribranschen och/eller annan livsmedelproduktion. Vidare har du minst 2 års ledarerfarenhet från liknande tjänst. Du är beredd att gå på djupet och hitta orsaken till de problem som kan uppkomma. Erfarenhet av kvalitetsstyrningssystem och HACCP är ett krav. Även erfarenhet av Lean, BBS och OEE är viktigt för denna tjänst. Du är en van användare av Office-paketet och har du erfarenhet av SAP R3 är det ett plus. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift är ett krav. Som person är du en modern, driven och tydlig ledare, som brinner för vår produktion och våra produkter. För dig är det naturligt att tänka strategisk och utvecklingsorienterat och du har en förmåga att skapa en helhetsbild. Vi ser också att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga samt anpassar din ledarstil efter varje situation.
Ansökan och kontakt 
Ansök senast 2017-10-06. Välkommen att kontakta Bettina Müller, Produktionschef, 073-1569827 för mer information om tjänsten
Ansök via denna länk.
Sweden