Teamledare inom Produktion, Arla - Kvibille

I Arla Foods Kvibille tillverkar vi några av Sveriges favoriter, Kvibille ® Ädel, Kvibille® Cheddar, Kvibille® Creamy Cheddar, Kvibille ® Cheddar - Single Farm Ösarp. Vi är ett mejeri med en stolt historia och förra året firade vi 100 års jubileum. ”Passion for product” är mycket viktigt för oss. I samband med en organisationsförändring finns nu en fantastisk möjlighet att arbeta med framgångsrika produkter som teamledare inom produktion.

Fokus på förbättringar och inspiration
I rollen som Teamledare inom Produktion kommer du att arbeta tillsammans med operatörer, gruppledare och koordinatorer. Rapportering sker till produktionschefen och tjänsten innefattar personalansvar för ett team på ca 25 personer. Du kommer att vara ansvarig för området cheddar produktion.  Ditt huvudansvar är att coacha, motivera, inspirera och leda cheddar produktion till att utföra deras dagliga uppgifter och uppnå sina mål. Du samarbetar med gruppledare, koordinatorer & tvärfunktioner både internt på mejeriet och externt för att säkra en gemensam förståelse för Kvibilles verksamhetsplan.

Du har ansvaret för att avdelningen uppnår målen genom att arbeta utifrån Lean med hänsyn till arbetsmiljö, kvalité och ekonomi. I din roll kommer du också vara involverad i att utföra revisioner samt delta/leda olika projekt. Du är en teamplayer, öppen för att lära dig nytt och du hittar enkelt långsiktiga lösningar. Att du är engagerad i produktionen tar vi för givet. En stor del av ditt arbete är att sätta fokus på löpande förbättringar genom att involvera medarbetarna i förbättringsarbeten och tillsammans tänka innovativt och kreativt.

Tydlig och kan ta beslut när det krävs
Vi söker dig som har minst några års ledarerfarenhet och det är ett stort plus om du kombinerar detta med en utbildning som mejerist, mejeritekniker eller livsmedelsteknolog alternativt erfarenhet av livsmedelproduktion. Du är beredd att gå på djupet och hitta orsaken till de problem som kan uppkomma, och har erfarenhet av kvalitetsstyrningssystemet HACCP. Har du även jobbat med Lean, BBS och OEE är det mycket meriterande.

Du är en van användare av Office-paketet och erfarenhet i  SAP R3 är en fördel.   Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Som person är du en driven och tydlig ledare, som brinner för vår produktion och våra produkter. För dig är det naturligt att tänka strategisk och utvecklingsorienterat och du har en förmåga att skapa en helhetsbild. Vi ser också att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga samt anpassar din ledarstil efter varje situation.

Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt
Ansök senast 2019-09-01. Välkommen att kontakta Thelma Banzon, Mejerichef,

070-694 0602 för mer information om tjänsten.

Please apply via the link

#LI-DNP

Sweden