Teamleader Vedligehold, Danmark Protein - Nr.Vium

Hvis du har erfaring med vedligehold af produktions- og proces udstyr, så har vi et godt job til dig som team leader på Danmark Protein i Nr. Vium, hvor du vil blive leder på en topmoderne og højteknologisk fabrik i vækst, der producerer ingredienser til en bred vifte af levnedsmidler. Danmark Protein er en uafhængig virksomhed i Arla Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. Vores moderne produktionsfaciliteter lever op til de højeste kvalitetsstandarder således vi imødekommer kundernes behov og krav.

Ansvar og samarbejde
Som leder for et vedligeholdelses team bliver du ansvarlig for, via forebyggende vedligehold, løbende reparationer, og optimeringsprojekter at sikre at produktionsudstyrets tekniske drift er så stabil som overhovedet muligt. Du vil indgå i vedligeholdelsesafdelingens lederteam, og du får en stor daglig berøringsflade både internt i virksomheden, og med eksterne leverandører. En lige så vigtig opgave bliver at lede dit team af dygtige og erfarne medarbejdere gennem optimering og strukturering af området. Målet er en løbende forbedrings kultur, der sikrer optimalt vedligehold, drift og økonomi. Opgaven bliver derfor både af teknisk og ledelsesmæssig karakter.

Glæd dig til et job, hvor vi sætter overliggeren højt, og du får frihed til at opnå målene!

Motiverende leder med teknisk flair
Du har teknisk indsigt og kan sparre med dine medarbejdere og kolleger i hverdagen. Har du erfaring med ledelse, er det en fordel men ikke et krav, for vi er klar til at investere i den rigtige personlighed med det rette engagement. Du kan drive forandringsprocesser, har gennemslagskraft og forstår at tale med medarbejdere og kollegaer på alle niveauer i organisationen.

Derudover har du en teknisk uddannelse som f.eks. håndværker med overbygning på akademi eller bachelor niveau, og det er en fordel, hvis du har kendskab til systematisk vedligehold fra en process- eller fødevarevirksomhed. Det er naturligt for dig at arbejde i en dagligdag, hvor der løbende stræbes efter at optimere processer gennem involvering og fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed, kvalitet, energibesparelser, levering og økonomi.

Med din resultatorienterede tilgang og proaktive facon er du samtidig hurtig til at få tingene fra hånden og god til at finde holdbare løsninger. Derudover skal du være vedholdende og sikre, at tingene bliver afsluttet. Endelig behersker du engelsk og dansk i skrift og tale.

Ansøgning og kontakt
Da vi afholder samtaler løbende, bedes du fremsende din ansøgning snarest muligt.
Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Senior Maintenance Manager Jimmy Gudmann tlf. 9694 5618.

Ansøg venligst via dette LINK

Denmark