Teamleader till Underhåll - Linköping | Arla

Teamleader till Underhåll - Linköping

Gillar du att vara operativ och jobba nära dina medarbetare? Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och har god planerings- och problemlösningsförmåga? Kan du bidra med ett högt kvalitetstänk och har ett intresse för förbättringsarbete? Då föreslår vi att du fortsätter läsa!

Till Arla Foods Underhållsavdelning i Linköping söker vi en ledare som vill vara med på resan när vi skapar framtidens mejeri. Har du ambitionen och viljan att fortsätta driva denna utveckling så kan vi erbjuda dig en givande ledarskapsutmaning med fokus på personal, utveckling och processer.

Som Teamleader består dina uppgifter av att:

  • Leda ett team om cirka 20 personer.
  • Vara med och driva och utveckla Lean-arbetet.
  • Ansvara för planerat- och akutunderhåll.
  • Säkerställa en god och utvecklande arbetsmiljö och därmed  att våra produkter produceras till rätt kvalitet, kostnad och i rätt tid till våra kunder.

För att lyckas bra i rollen som Teamleader på Arla Foods ser vi att du har:

  • Gärna några års erfarenhet av personalansvar och att du känner stort engagemang för att leda och motivera andra.
  • Du är en lagspelare som månar om din personal samtidigt som du är tydlig i din kommunikation och besitter ett positivt tankesätt.   
  • Du är van vid att fatta beslut självständigt, driva effektivitet och följa upp resultat.                                    
  • Erfarenhet inom liknande industri/produktionsmiljö. Meriterande om det är från skiftgående verksamhet.
  • Behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Vem är du som person?
Framförallt är du duktig på att skapa en riktning, engagera och motivera ditt team samt bygga en stark laganda inom och mellan avdelningar. Du har god samarbetsförmåga och sätter alltid kunden i fokus! Ett genuint intresse för förbättringsarbeten är något vi värdesätter. Du är också öppen och rak i din kommunikation och har samtidigt förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap. Du trivs allra bäst i en snabb och omväxlande miljö, där du ständigt utmanas och utvecklas som chef.

Om Linköping Mejeri
På Linköping Mejeri är vi cirka 250 kollegor som producerar 225 mkg mejeriprodukter per år
Vi är ett specialmejeri som tillverkar yoghurt, matlagningsprodukter, laktosfria produkter både som egna varumärken men även private label.
Vi är ett dynamiskt mejeri under stor utveckling ( 50-100 nya produkter om året ) och  har därför mycket nära samarbete med våra kunder
Du som är extra känslig för laktos har säkerligen kommit i kontakt med någon av produkterna från Linköpings mejeri. Här tillverkas bland annat laktosfri mjölk, fil och yoghurt liksom en rad andra specialprodukter främst på mjölk från Östgötska gårdar. Det är också här den smaksatta yoghurten till Yoggi® och Arla Ko® tillverkas. Den komplexa anläggningen har kapacitet för alla olika varianter. Linköpings mejeri ligger i framkant när det gäller miljön. Här får man all sin energi från Tekniska verken i Linköping som levererar ånga av biobränsle till mejeriet.

Ansökan och kontakt
Ansök senast 2018-08-30. Vi kommer att hantera ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att kontakta Claus Hansen, Site Director, 072-1630159 för mer information om tjänsten.

Ansök via denna länk

*LI-DNP  

Sweden