Teamleader till Underhåll, Arla - Linköping

Gillar du att vara operativ och jobba nära dina medarbetare? Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och har god planerings- och problemlösningsförmåga? Kan du bidra med ett högt kvalitetstänk och har ett intresse för förbättringsarbete? Då föreslår vi att du fortsätter läsa!

Till Arla Foods Underhållsavdelning i Linköping söker vi en ledare som vill vara med på resan när vi skapar framtidens mejeri. Har du ambitionen och viljan att fortsätta driva denna utveckling så kan vi erbjuda dig en givande ledarskapsutmaning med fokus på personal, utveckling och processer.

Som teamleader består dina uppgifter av att:

 • Leda ett team om cirka 12 personer
 • Säkerställa en god och utvecklande arbetsmiljö
 • Skapa ett underhåll i världsklass
 • Vara med och driva och utveckla Lean-arbetet
 • Ansvara för planerat och Akut underhåll
 • Du säkerställer därmed att våra produkter produceras till rätt kvalitet, kostnad och i rätt tid till våra kunder .

För att lyckas bra i rollen som Teamleader hos på Arla Foods ser vi att du har:

 • Ett utmaningssökande och starkt intresse för ledarskap.
 • Några års erfarenhet av personalansvar och att du känner stort engagemang för att leda och motivera andra.
 • Du är en lagspelare som månar om din personal samtidigt som du är tydlig och besitter ett positivt tankesätt och pratar lösningar mer än problem.                                             
 • Erfarenhet inom liknande industri/produktionsmiljö. Meriterande om det är från skiftgående verksamhet.
 • Behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Vem är du som person?
Framförallt är du duktig på att engagera och motivera ditt team och skapa en stark laganda och driver samverkan med hela mejeriet. Du är van vid att fatta beslut, driva effektivitet och följa upp resultat. Du är en person som har god samarbetsförmåga och sätter alltid kunden i fokus! Ett genuint intresse i förbättringsarbeten är något vi värdesätter. Du är öppen och rak i din kommunikation och har samtidigt förmågan att situationsanpassa ditt ledarskap för att nå fram. Som person trivs du allra bäst i en snabb och omväxlande miljö, där du ständigt utmanas och utvecklas som chef.

Om Linköping Mejeri
På Linköping Mejeri är vi cirka 250 kollegor som producerar 225 mkg mejeriprodukter per år. Vi är ett specialmejeri som tillverkar yoghurt, matlagningsprodukter, laktosfria produkter både som egna varumärken men även private label. Vi är ett dynamiskt mejeri under stor utveckling ( 50-100 nya produkter om året ) och  har därför mycket nära samarbete med våra kunder

Här tillverkas bland annat laktosfri mjölk, fil och yoghurt, matlagningsprodukter så som gräddfil och creme fraich liksom en rad andra specialprodukter främst på mjölk från Östgötska gårdar. Det är också här den smaksatta yoghurten till Yoggi® och Arla Ko® tillverkas. Den komplexa anläggningen har kapacitet för alla olika varianter. Linköpings mejeri ligger i framkant när det gäller miljön. Här får man all sin energi från Tekniska verken i Linköping som levererar ånga av biobränsle till mejeriet.

Ansökan och kontakt
Vi rekryterar löpande alltså så fort vi hittar rätt kandidat. Ansök dock senast 2019-06-30. Välkommen att kontakta Johan Johansson , Underhållschef, 0708 778 370 för mer information om tjänsten.

Unionen: Jesper Modig – 0706 350 566
Ledarna: Peter Ählman – 0706 050 621

Ansök via denna länk 

#LI-DNP

Sweden