Teamleader till produktion, Arla – Kalmar

Arla Foods mejeri i Kalmar tillverkar ost som i huvudsak levereras från Öland och Kalmar län. Nu söker vi en driven teamledare inom produktion till vårt mejer i Kalmar!

Vad innebär rollen

I rollen som Teamleader rapporterar du till mejeriets produktionschef och ingår i en grupp bestående av tre Teamleaders inom produktion. Du kommer att ha personalansvar för 10–15 medarbetare.

Du ansvarar för att produktionsplanen följs med fokus på stabil produktion med hög säkerhetsnivå, livsmedelssäkerhet, kvalitet och kapacitet. För att uppnå detta har du ett naturligt fokus på prestation och resultat samt en hög ambitionsnivå.

Med hjälp av den erfarenhet och kunskap som finns i organisationen driver du framgångsrika förbättringsprojekt och förstår att detta kräver engagerade medarbetare. Du ligger i framkant och driver det fortsatta arbetet med att utveckla och använda Lean. 

I din arbetsroll strävar du efter att förstå processer och utrustning så att du kan ge optimalt stöd till medarbetarna samt uppnå ett effektivt samarbete med andra avdelningar som kvalitet, PTD och underhåll. Du engagerar dig i pågående dialog och samarbete med mejeriets övriga avdelningar, och du bistår aktivt ledningsgruppen. Det är viktigt att du följer upp arbetsprocesser och rutiner för att säkerställa en god arbetsmiljö och säkra kvalitén. Du ser till att alla inom produktionen är medvetna om sitt ansvar och du främjar en lärande kultur efter nya standarder.                                         

Vem är du?

Vi tror att du är en inspirerande och erfaren Teamleader med erfarenhet från en liknande position där du har haft ett stort produktions- och ledningsansvar och uppnått bra resultat. Meriterande är om du har en utbildning som mejeriigenjör eller inom mejeriteknik, processteknik eller liknande. Som ledare är du engagerad, målinriktade och strukturerad. Du är duktig på att engagera och motivera ditt team och skapa ett gott samarbete i organisationen. Du trivs i en snabb och omväxlande miljö och drivs av att arbeta för en säker arbetsmiljö, hög livsmedelssäkerhet och kvalitet. Eftersom du kommer att ingå i en global organisation behöver du kunna tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. 

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Arla Foods Kalmar är landets största tillverkare av stor rund ost. I Produktionen, som uppgår till cirka 15 000 ton ost per år, ingår bl.a. ostarna Arla Herrgård, Arla Präst, Arla Grevé och Arla Svecia. I Kalmar är vi idag cirka 120 medarbetare, och produktionen pågår dygnet runt. Just nu söker vi en Team leader til produktionen.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 12 juli 2019 och urval och intervjuer sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Production Manager Håkan Jönsson på 0705152538.

Ansök via denna länk

 

#LI-DNP

Sweden