Teamleader - på Europas største Child Nutrition spraytørringsanlæg - Videbæk

Team Leder med fokus på optimeringer, ARINCO Videbæk

Er du en stærk motivator og klar til at udøve Arlas ledelsesmæssige værdier og har du lyst til at stå i spidsen for et dygtigt team af operatører på Europas største Child Nutrition spraytørringsanlæg spray 6 - så har vi måske rollen til dig på ARINCO i Videbæk. ARINCO er en højteknologisk virksomhed i stærk vækst med ca. 330 medarbejdere. I denne stilling har du mulighed for at blive en del af et stærkt team af ledere og specialister, der hver dag arbejder for at producere mælkepulverbaserede Child Nutrition produkter til forbrugere verden over. Du kan se frem til en stilling med ledelsesmæssigt ansvar og stor indflydelse på den daglige drift, samt opgaver forbundet med udvikling og troubleshooting i produktionsafdelingen.

Ledelse, arbejdsmiljø, kvalitet, driftsoptimeringer og LEAN

Som leder for 10 dygtige operatører på Arinco Spray 6 er dit primære ansvar personaleledelse, herunder opretholdelse af et sikkert, sundt og godt arbejdsmiljø. Du er garant for et stabilt højt kvalitetsniveau i produkter fra spray 6 og herigennem sikring af kvalitetsprodukter til de sensitive forbrugere af vore produkter. Du sørger for en høj leveringssikkerhed via optimal produktionsplanlægning og opfølgning på den daglige drift.

Du arbejder på fast daghold men bærer ansvaret for afdelingens resultat 24-7. Vores kultur er LEAN, hvorfor målstyring og brug af de forskellige LEAN værktøjer i dagligdagen er en selvfølge. Du vil blive uddannet i Arla LEAN, og vi ser gerne, at du har arbejdet med LEAN og har solidt kendskab til principperne.

Stillingen fordrer at du er en teamplayer og god til at kommunikere og samarbejde. Du får således et tæt samarbejde med den øvrige ledelse i produktionsafdelingen, såvel som med øvrige afdelinger på Arinco og i Arla Foods. Som supplement, vil du selvstændigt, eller i samarbejde med kolleger på Arinco, skulle drive driftsoptimeringer samt mindre udviklings- og troubleshooting opgaver. Glæd dig til en stilling med stor mulighed for at videreudvikle dig selv og have indflydelse på egen hverdag.

Baggrund

Den ideelle profil har personlig gennemslagskraft, evnen til at vise retning, og skabe holdånd både i afdelingen og på tværs af produktionen. Du er analytisk og disciplineret og har en struktureret tilgang til arbejdet, kan bevare overblikket og træffe gode beslutninger, også under pres. Vi ser gerne, at du:

  • har en faglig baggrund som mejeriingeniør, kemiingeniør, mejeriteknolog eller lignende.
  • har erfaring med LEAN.
  • kan kommunikere både på dansk og engelsk.
  • har flair for IT - Office programmerne og gerne SAP R/3.

 

Dit lederskab er kendetegnet ved at være tillidsskabende. Du er god til at sætte mål, og du er en tydelig kommunikator, der samtidig kan optræde lyttende og give rum til ideer og tanker, der kan være med til at udvikle afdelingen.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning hurtigst muligt da vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Senior Production Manager Nicolai Møller-Jensen på tlf. +45 9994 2076.

Ansøg venligst via dette link

 

#LI-DNP

Denmark