Teamcoördinator Magazijn - Nijkerk

Arla Foods B.V. in Nederland is gevestigd in Nijkerk en ontwikkelt, produceert, vermarkt en verkoopt hoogwaardige dagverse zuivelproducten. Arla Foods heeft een sterke positie in Nederland en richt zich op zowel merk (Arla, Melkunie, Milk & Fruit, Breaker) als private label producten. Er werken ongeveer 350 medewerkers. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. We hebben hoge ambities en om deze waar te maken zijn we op zoek naar versterking van onze Supply Chain organisatie. We zoeken per direct een

Teamcoördinator Magazijn, Nijkerk

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en coördinatie van het grondstoffen magazijn en het juist registreren van de goederenontvangst in SAP. Je geeft leiding aan ca. 4 medewerkers, onderdeel van je takenpakket zijn dan ook uren- en ziekteadministratie, ontwikkel – en beoordelingsgesprekken. Je stimuleert en ontwikkelt de medewerkers in het team met als doel de individuele- en afdelingsdoelstellingen te realiseren. Ook signaleer je knelpunten, analyseer je data en kom je met voorstellen tot structurele verbeteringen. Je neemt deel aan afdeling overstijgende projecten.

Toezicht en controle op geleverde goederen behoren tot jouw verantwoordelijkheid en eventuele retouren of blokkades worden door jou afgehandeld. Daarnaast lever je een bijdrage aan de wekelijkse/maandelijkse inventarisatie en het voorraadbeheer waar nodig en draag je zorg voor een ordelijk magazijn mede door inzet van de lean methodiek.

Verder zullen de taken onder andere bestaan uit:

  • Het boeken van de goederenontvangst in SAP
  • Het signaleren van verschillen tussen PO en ontvangst richting Materiaal Planning
  • Het controleren van openstaande ontvangsten einde dag
  • Het bestellen van indirecte materialen (chemicaliën, veiligheidskleding, etc.)
  • Het aan-/afmelden van medewerkers bij de leverancier in zake kleding
  • Het uitzoeken en afhandelen van verschillen, ontstaan in de goederenontvangst versus factuur

Je profiel
Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding in logistieke- richting en inmiddels enkele jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van voorraad- en magazijnbeheer en daarnaast leidinggevende werkervaring. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend, Duits is een pré.

Wij bieden
Een uitdagende, veelzijdige functie, waarbij je werkzaam zult zijn in een enthousiast team binnen een ondernemende organisatie met een open cultuur en korte lijnen. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie dan nodigen wij je uit te reageren door je CV en motivatie per email te sturen aan Marianne Schermer én Dirkjan Boels. De sluitingsdatum van deze vacature is 12 juli aanstaande. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dirkjan Boels +316-50506603.

Netherlands