Team leder pakkeri – Rødkærsbro

Er du en motiverende leder, der kan sætte retning, har fokus på udvikling af dig selv og dine medarbejdere, og ønsker at være en del af et progressivt mejeri i kraftig udvikling? Så er du måske vores nye Teamleader for Pakkeriet på Rødkærsbro mejeri. Vi er blandt verdens førende producenter af Mozzarella til store internationale kunder, sætter en ære i at være deres foretrukne leverandør, og udvikler løbende vores konkurrencedygtighed til gavn for Arla og landmanden.

”Produktionen af Mozzarella kører 24/7, 365 dage om året, og idet efterspørgslen på Mozzarella er stærkt stigende, har vi ambitiøse planer for fremtiden, og stor fokus på optimering. Derfor har vi brug for din produktionserfaring og lederskab, så vi sammen kan sætte overliggeren endnu højere, og øge produktionen og udvikle dig som leder så vi er klar til at levere endnu mere Mozzarella ud i den store verden” siger Senior Pakkerichef Michael Bruun.

Ansvar for daglig drift og ledelse

Du indgår i et team med to andre Teamleaders, i en vagtplan med overvejende fast dagarbejde. Du kan se frem til en spændende stilling med en afvekslende hverdag med mange forskelligartede opgaver, hvor du med LEAN som fundament gennemfører daglig opfølgning på produktionen og identificerer områder, der kan optimeres. Desuden har du mange ideer til, hvordan vi kan effektivisere processerne, og du er både iværksætteren og afslutteren, der følger projekterne helt i mål. Pakkeriet arbejder på 5-dages uge på daghold og 4-dages uge på nathold.

Du har det daglige ledelsesansvar for 25 medarbejdere i Pakkeriet.  Din primære opgave bliver at;

  • lede og udvikle afdelingen
  • sikre et motiverende arbejdsmiljø med fokus på sikkerhed, trivsel, kvalitet og effektivitet
  • løbende at følge op på mål og processer

 Du inddrager dine medarbejdere i beslutningsprocesserne for på den måde øge deres arbejdsglæde og skærpe interessen for de daglige opgaver. Hele tiden sikre du en god kommunikation om igangværende aktiviteter. Det vigtigste er, at du vil være med til at præge udviklingen i Pakkeriet og drive arbejdet med løbende forbedringer.

 Glæd dig til en stilling, hvor du har stor indflydelse på din hverdag og rig mulighed for at videreudvikle dig selv.

 Motiverende leder

Som leder sætter du retning og hjælper dit team til at vokse ved hjælp af en coachende lederstil, med fokus på gensidig respekt og gode arbejdsforhold. Når udfordringer skal omsættes til løsninger bruger du din evne til at tænke i helheder og skabe overblik i pressede situationer, kombineret med en skarp analytisk sans. Din ledelsesstil er delegerende, involverende og du er kendt for din åbne og imødekommende facon. Det falder dig naturligt og nemt at skabe gode relationer og stærkt samarbejde med dine lederkolleger i andre afdelinger såvel som i egen afdeling. Du er vant til at anvende MS Office og har du kendskab til LEAN-værktøjerne og SAP, er det en fordel.

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Senior Pakkerichef Michael Bruun på tlf. +45 9131 6077

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-DNI

Denmark