Teamleder - Branderup

 

Er du en motiverende leder, der kan sætte retning, har fokus på udvikling af dig selv og dine medarbejdere, og ønsker at være en del af et progressivt mejeri i kraftig udvikling? Så er du måske vores nye teamleder for oste-riet i Branderup. Vi er blandt verdens førende producenter af Mozzarella til store internationale kunder, sætter en ære i at være deres foretrukne leverandør, og udvikler løbende vores konkurrencedygtighed til gavn for Arla og landmanden. Idet efterspørgslen på Mozzarella er stærkt stigende, har vi ambitiøse planer for fremtiden, og udbygger løbende vores anlæg. Inden for de næste 3 år regner vi med at øge produktionen til næsten det dob-belte, så derfor har vi brug for din produktionserfaring og lederskab, så vi sammen kan sætte overliggeren endnu højere, og øge produktionen og udvikle dig som leder så vi er klar til at levere endnu mere Mozzarella ud i den store verden.

Ansvar for daglig drift og ledelse

Du får den daglige ledelse af osteriets 23 dygtige operatører og ansvaret for, at driften fungerer optimalt. Som leder sætter du retningen, motiverer og udvikler dine medarbejdere, så sikkerhed, trivsel, kvalitet, effektivitet og performance går op i en højere enhed.

Stillingen fordrer at du er en teamplayer og god til at kommunikere og samarbejde. Du får stor indflydelse på mejeriets generelle drift gennem tæt samarbejde med den øvrige organisation på Branderup mejeri, og du vil indgå i produktionens ledergruppe.

Du kan se frem til en spændende stilling med en afvekslende hverdag med mange forskelligartede opgaver, hvor du med LEAN som fundament gennemfører daglig opfølgning på produktionen og identificerer områder, der kan optimeres. Desuden har du mange ideer til, hvordan vi kan effektivisere processerne, og du er både iværksætteren og afslutteren, der følger projekterne helt i mål.

Glæd dig til en stilling hvor du har stor indflydelse på din hverdag og rig mulighed for at videreudvikle dig selv.

Faglig stærk, energisk og nysgerrig teamleder

Du har en uddannelse indenfor mejeri, proces-, fødevareproduktion eller lignende, og har formodentligt allere-de haft dit første lederjob. Som leder har du personlig gennemslagskraft, evner at vise retning og forstår at ska-be holdånd i afdelingen og på tværs af produktionen. Dit lederskab er kendetegnet ved at være tillidsskabende. Du er god til at sætte mål, og du er en tydelig kommunikator, der samtidig kan optræde lyttende og give rum til ideer og tanker, der kan være med til at udvikle afdelingen. Du brænder for den daglige drift og motiveres af at optimere processer, implementere nyt og fungerer godt i en omskiftelig dagligdag. Når der opstår udfordringer går du forrest og tager ejerskab for at sikre at der findes løsninger. Du er analytisk og har en struktureret til-gang, kan bevare overblikket og træffe gode beslutninger, også under pres.

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillin-gen, så ring til Senior produktionschef Niels Thygesen på tlf. +45 72304303.

“At Arla, we strive to unlock the highest potential in each other while working together to create the future of dairy. We push each other to keep our cooperative at the forefront of the dairy industry, so we can create Good Growth and bring health and inspiration to the world, naturally.”

 Ansøg venligst via dette LINK 

 

Denmark