Talstærk koordinator

- til servicering af vores andelshavere

Vil du bruge din flair for tal og dine stærke kommunikative evner til at servicere vores danske andelshavere? Træd ind i en stilling, hvor du hjælper mælkeproducenter, som er andelshavere i Arla, og får stor indflydelse på, hvordan du udfører dine egne opgaver.

Om stillingen
På kontoret i Viby J. bliver du en del af vores Member Payment & Administration (MPA), og du får til opgave at håndtere en lang række operationelle opgaver. En stor del af din tid bruges på at administrere transporter, som vores andelshavere har stillet til sikkerhed i forh
old til deres pengeinstitutter, samt konkurser og tilsvarende sager.

Du kan derfor se frem til at spille en vigtig servicerolle, hvor du får en meget bred kontaktflade til andelshavere såvel som banker, advokater og andre interessenter. Derudover går din dag med at:
Udarbejde og udføre spørgeskemaundersøgelser
Udvikle og lave nøgletalsrapportering
Supportere udvikling og implementering af nye globale systemer og processer.

Hvem er du?
Der er flere indgangsvinkler til stillingen, men det er vigtigt, at du har en form for økonomisk baggrund. Det er også afgørende, at du har et stærkt servicegen og kan sætte dig ind i andelshaverens situation og udfordringer. Sidst, men ikke mindst, får du brug for dine stærke kommunikative og empatiske evner, når du interagerer med de mange interessenter.

Derudover forventer vi, at du:

Har mindst et par års erfaring fx fra en økonomiafdeling eller måske som rådgiver i en bank eller landboforening
Trives med driftsopgaver
Har gode IT-egenskaber og er klar til at digitalisere arbejdsgange
Taler og skriver både dansk og engelsk.

Hvad tilbyder vi?
I denne stilling kan du i høj grad selv være med til at præge din dagligdag. Du får endvidere mulighed for at supportere en igangværende udvikling og digitalisering af vores forretningsprocesser. Du kan desuden se frem til en hverdag, hvor gode kolleger altid står klar med sparring – for i Arla lægger vi stor vægt på sammenhold og udvikling.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, så søg hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte chefen for MPA Ejnar M. Jakobsen på 89381575.

Ansøg venligst via dette LINK

Denmark