System Specialist Arla Foods Customer Service - Stockholm

Team process och systemutveckling är en del av customer Service. Teamet förvaltar, utvecklar och ansvarar för Masterdata i våra IT-system samt i våra externa system. Kvalitetssäkring av data är grundläggande för att kunna kommunicera information av högsta kvalitet till våra kunder och övriga intressenter. Ny söker vi en ny medarbetare till teamet som kan komma in och stötta i processer. Tjänsten är ett vikariat på ca sex månader. För rätt person finns möjligheter till förlängning.

Vad innebär rollen?
Du kommer vara en del av vår funktion som jobbar med kvalitetssäkringar av artikeldata /varucertifikat när vi lanserar eller genomför produktförändringar. Då tjänsten är ett vikariat så kommer du att arbeta med definierade uppgifter inom området artikeldata varuprov, varucertifikat.

Vem är du?
Vi söker en nyutexaminerad driven person som vill starta sin yrkeskarriär på Arla.
Vi söker dig som är noggrann och gillar att arbeta med administrativa uppgifter, du är metodisk och strukturerad som person och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en mycket god analytisk
förmåga och en vilja att hitta en lösning till alla problem. För att lyckas i rollen har du en utpräglad ser-vicekänsla.

Vi ser gärna att du har:
- Eftergymnasieutbildning inom administration, system, ekonomi/business eller motsvarande.
- Goda IT/system-kunskaper
- Det är starkt meriterande med kunskap inom SAP
- Mycket goda kunskaper i svenska och i engelska

Vad erbjuder vi?
Detta är en fantastisk chans att få in foten i ett stort globalt företag. Hos oss på Arla Foods får du till-gång till resurser, stöd och verktyg som hjälper dig i ditt uppdrag. Genom vår positiva dynamik och storlek kan vi erbjuda dig en inspirerande roll och arbetsplats där du får möjlighet att både utveckla och utvecklas. Vi söker dig som vill vara med på vår resa, som vill skapa framtidens
dagligvaruhandel och som vill växa med oss på Arla Foods.

Ansökan och kontakt
Vi gör ett löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt person. Välkommen att kontakta Thomas Petersson, Manager Process & systemutveckling på +4670 698 28 32 för mer information om tjänsten.

Ansök via denna länk 

#LI-DNP

Sweden