Supply Chain Planner - Nijkerk

In deze rol ben je verantwoordelijk voor zowel onze productie- als de complexe supply planning van een set artikelen voor de productielocatie in Nijkerk, en het te replenishen volume naar verschillende Arla distributie centra in Europa. Je zorgt voor continue optimalisering van bijvoorbeeld het master production schedule, waarbij je natuurlijk rekening houdt met resource- en planningsrestricties tegen minimale supply chain kosten. Je initieert en signaleert besparingen in de keten op tactisch- en operationeel niveau. Je rapporteert conform SLA’s op productiebetrouwbaarheid, leverperformance, stort en voorraadniveau’s. Naast deze verantwoordelijkheden werk je aan projecten zoals bijvoorbeeld de implementatie van nieuwe lijnen, wijzigingen in werkstromen en NPD’s.

 
Wat vragen we van jou?
 
Je hebt tenminste een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur Logistiek of Bedrijfskundig en minimaal 2 jaar werkervaring in de FMCG sector in een vergelijkbare rol. Je hebt uitgebreide interesse in planning- en voorraadvraagstukken en ervaring in het gebruik van planningssoftware (o.a. SAP ECC en APO). Je bent in staat om te denken in oplossingen en processen, waardoor je de business kunt verbeteren. Je bent in staat om op verschillende niveaus, zowel lokaal als internationaal, te communiceren: je bent hierin helder, duidelijk en open. Verder ben je analytisch, nauwkeurig, pragmatisch en betrokken. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift, Duits is een pré. 
 
In deze functie kun jij jezelf snel ontwikkelen. We zien het als een groeifunctie die de deur voor je opent naar een mooie carrière binnen Arla. Jij zet de stappen, wij helpen je daarbij. Zo heeft Joppe zijn carrièrestap net gemaakt. Hij is vanuit deze rol doorgegroeid en is nu onze nieuwe Teamlead Packaging. Volg jij hem op?
 
Is deze rol je op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en solliciteer zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 19 Juli aanstaande. Voor vragen kun je terecht bij Dirkjan Boels. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-50506603.
 
Interesse? Solliciteer via deze LINK
 
 
 
 
 
 
Netherlands