Studentermedhjælpere til Finance på Arla Foods Arinco og Danmark Protein

Vil du have et grundigt indblik i jobbet som controller? Er du klar til at byde ind med din viden fra studiet – samtidig med at du lærer fra erfarne kolleger? Og har du mod på at bygge en bred kontaktflade, som kan give dig et godt fundament til en eventuel fremtidig karriere i Arla Foods Ingredients?

Få studierelevante opgaver og et bredt indblik i vores forretning  
Du bliver en del af Arla Foods Ingredients Supply Chain finance-team, hvor du samarbejder med 12 dygtige kolleger. Sammen udgør vi en vigtig supportfunktion inden for finance- og business controlling for Arinco og Danmark Protein.  Du får base på vores kontor i Nr. Vium og Videbæk, og samarbejder derudover med kolleger på hovedkontoret i Viby.

Som studentermedhjælper for du rig mulighed for at linke din teoretiske viden til vores praktiske hverdag. Opgaverne og de problemstillinger, du beskæftiger dig med, varierer afhængigt af driftsstederne – og du vil løbende skifte mellem, hvilke driftssteder du supporterer. Din hovedopgave bliver at understøtte afdelingens arbejde, og du får derfor praktisk erfaring med bl.a.:

  • Månedsrapportering
  • Forecast
  • Regnskabs- og nøgletalsanalyse
  • Generel support til vores costing- og controlling-teams
  • Videreudvikling af vores værktøjer, processer og aktiviteter.

Jobbet er som udgangspunkt 15 timer og vil blive tilrettelagt fleksibelt i forhold til dit skema på studiet. Det er en stor fordel, hvis du kan tage flere timer i forbindelse med ferier.

Ambitiøs og fagligt nysgerrig studerende
Du er i gang med en videregående uddannelse inden for økonomi (fx erhvervsøkonomi eller business administration) og har minimum 2 år tilbage på studiet. Vi sørger for grundig oplæring, og du får rigtig god sparring fra dine erfarne kolleger. Har du ambitioner om en karriere som controller, er det bestemt et plus. Det vigtigste er dog, at du er motiveret for at lære og gerne dykker ned i detaljen i dine opgaver. Samtidig er du ikke bange for at stille spørgsmål og udfordre vores arbejdsgange og værktøjer.

Vil du have det perfekte studiejob?
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 30 juni 2019. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Finance Manager Lasse Bo Nielsen på tlf. 87332883.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg venligst via dette LINK 

Denmark