Social Media Specialist - Aarhus

Vil du være en del af et af Danmarks stærkeste og mest professionelle kommunikationsteams? Og er du klar til at tage ansvar for nogle af landets største forbrugersider på Facebook, mens hele Danmark og dine kolleger, venner og familie kigger med?

Som Social Media Specialist i Arla Danmark varetager du dialogen med forbrugerne på vores sociale kanaler, og bidrager til at drive og håndtere content til en række brands sociale kanaler.

Jobbet
På vores hovedkontor i Aarhus bliver du en del af Arla Danmarks ni mand store kommunikationsafdeling. Vi arbejder tæt sammen om al kommunikation med professionelle stakeholdere, medier og forbrugere, og vi koordinerer dagligt med vores kolleger i marketing og salg samt kunde- og medlemsservice. Derudover har vi et tæt samarbejde med landeledelsen.

Som Social Media Specialist bliver du en del af vores Consumer Dialogue Team og får fem seje kolleger, som sammen har ansvaret for Arlas dialog med forbrugerne, herunder særligt vores sociale platforme 24/7/365. I øjeblikket håndterer vi 5-10 SoMe opslag og 300 kommentarer om dagen, fordelt primært på Facebook og Instagram, for Arla Danmark og en række andre brands, bl.a. Lurpak, Cheasy og Karolines Køkken, samlet set cirka 15 sociale kanaler.

Du får ansvar for at optimere indholdet på udvalgte kanaler, så vi sikrer en høj kvalitet og kontinuerlig udvikling og tilpasning til de enkelte platformes præmisser og algoritmer. Du deltager derfor også i idé- og konceptudvikling og redaktions- og evalueringsmøder. Derudover indgår du i vores community management team efter en vagtordning. Du har jævnligt, men ikke dagligt, ansvaret, hvis der er noget, vi bør reagere på – også uden for kontortid. Til gengæld får du stor fleksibilitet, så du kan tilrettelægge dine arbejdstider selv og har mulighed for at arbejde hjemmefra.

Hvem er du?
Først og fremmest har du lysten og viljen til at kommunikere proaktivt og reaktivt med forbrugere på sociale medier (og til tider mail og telefon) – med alt hvad det indebærer. Ligeledes drives du af at have en bred kontaktflade til diverse funktioner på tværs af en stor organisation fra brand managers til digitale specialister. Du går til hver eneste dialog med indlevelse og forståelse, og du kan møde alle i øjenhøjde samt tilpasse dit sprog og tone til enhver situation. Du har et ukueligt godt humør, er handlekraftig af natur og klar til at træffe beslutninger hurtigt, også hvis du er alene på kontoret.

Derudover har du en interesse i – og gerne evne for – at planlægge og evaluere socialt indhold. Det kræver næse for godt content, ligesom det kan være en fordel, hvis du har en social tekstforfatter i maven.

Vi forventer, at du:

  • er uddannet inden for kommunikation eller journalistik
  • har professionel erfaring med at drive sociale kanaler fra idé over publicering til community management
  • har stærke organisatoriske evner og formår at samarbejde på tværs og håndtere interne stakeholdere
  • har evner inden for kundeservice og konflikthåndtering
  • skriver nuanceret, ubesværet og fejlfrit dansk

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, så søg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.
Stillingen skal besættes pr. 1/9-2019.
Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Consumer Dialogue Manager Rikke Halberg Mandsholm på +45 8938 1448.

Ansøg venligst via dette link

#LI-HF

Denmark