Säljare till dagligvaruhandeln sökes till Arla Foods – Västerbotten och Norrbotten

Brinner du för kundrelationer och har du en stark drivkraft att nå dina mål samt att samarbeta väl med andra? Trivs du i en omväxlande vardag som präglas av positiva möten i en innovativ miljö? Vi söker nu en säljare inom dagligvaruhandeln med placeringsort Umeå, Skellefteå eller Luleå, som vill vara med på vår resa.

Som Säljare på Arla Foods är du en del av ett sammansvetsat regionalt team och rapporterar direkt till Regionchefen. I ditt ansvarsområde ingår att:

  • Vara en del av affärsenheten Milk Yoghurt Cooking där din utmaning blir att driva och utveckla mejeri och färskvarukategorierna på ditt egna distrikt.
  • Agera viktig länk mellan Arla och våra kunder, driva marknaden framåt och etablera goda relationer
  • Arbeta systematiskt med sortimentsutveckling, varuplacering, implementera nya säljlösningar och genomföra kampanjer.   

För att lyckas bra i rollen som Säljare hos Arla ser vi att du är/har:

  • Är driven och trivs att jobba mål fokuserat samt att utveckla goda affärsrelationer
  • Erfarenhet från dagligvaruhandeln där erfarenhet av mejeri är extra meriterande.
  • Avslutad gymnasieutbildning och gärna någon säljutbildning eller motsvarande
  • Goda kunskaper i Office-paketet 

För att trivas hos oss på Arla och i rollen som säljare är du målinriktad, flexibel och lyhörd som person. Du har god planeringsförmåga och lätt för att entusiasmera din omgivning. Du vill utvecklas till en skicklig förhandlare som är duktig på att presentera och driva vår utveckling framåt.

Hos oss på Arla Foods får du tillgång till resurser, stöd och verktyg som hjälper dig i ditt säljuppdrag. Genom vår positiva dynamik och storlek kan vi erbjuda dig en inspirerande roll och arbetsplats där du får möjlighet att både utveckla och utvecklas. Vi söker dig som vill vara med på vår resa, som vill skapa framtidens dagligvaruhandel och som vill växa med oss på Arla Foods.

Create the future – Grow with Arla

Är du den vi söker? Ansök redan idag!

Sista ansökningsdag är 2018-10-21, men urval sker löpande. Välkommen att kontakta Regionchef Hallgeir Böthun, +46 70 311 71 00 för frågor. Ange i ansökan var du har sett tjänsten.

Please apply via this link.

#LI-DNP 

Sweden