Säljare till dagligvaruhandeln sökes till Arla Foods - Norrbotten

Trivs du med en omväxlande vardag som präglas av positiva möten i en föränderlig miljö? Inom affärsenheten Arla Cheese & Deli (ACD) blir du som säljare en viktig länk mellan Arla och våra kunder. Med distriktet som spelplan blir det din utmaning att driva marknaden ocutveckla goda relationer med dagligvarukunder inom ditt egna distrikt. Vi söker nu en säljare inom dagligvaruhandeln med placeringsort Luleå/Piteå med omnejd, som vill vara med på vår resa. Du kommer att arbeta med Arla & Falbygdens sortiment, samt varumärken som Apetina , Kelda, Boxholm, Kvibille, Wästgöta kloster & Castello.

Vad innebär rollen?

Som säljare på Arla Foods är du en del av ett sammansvetsat och erfaret regionalt team och rapporterar direkt till Regionchefen. I ditt ansvarsområde ingår att:

  • Vara en del av affärsenheten Arla Cheese & Deli där din utmaning blir att driva och utveckla ostkategorin samt delikatessdisken på ditt egna distrikt.
  • Agera viktig länk mellan Arla och våra kunder, driva marknaden framåt och etablera goda relationer
  • Arbeta systematiskt med sortimentsutveckling, varuplacering, implementera nya säljlösningar och genomföra kampanjer.  

Vem är du?

För att lyckas bra i rollen som säljare hos Arla ser vi att du är/har:

  • Är driven och trivs att jobba målfokuserat samt att utveckla goda affärsrelationer
  • Erfarenhet från dagligvaruhandeln där erfarenhet av mejeri/ost är extra meriterande,

alternativt tidigare erfarenhet som fältsäljare inom FMCG-branschen

  • Avslutad gymnasieutbildning och gärna någon säljutbildning eller motsvarande
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • B-körkort är ett krav (tjänstebil ingår)
  • God kunskaper i svenska och engelska i tal och i skrift är ett krav 

För att trivas hos oss på Arla och i rollen som säljare är du målinriktad, flexibel och lyhörd som person. Du har god planeringsförmåga och lätt för att entusiasmera din omgivning. Du villutvecklas till en skicklig förhandlare som är duktig på att presentera och driva vår utveckling framåt.

Var erbjuder vi?

Hos oss på Arla Foods får du tillgång till resurser, stöd och verktyg som hjälper dig i ditt säljuppdrag. Genom vår positiva dynamik och storlek kan vi erbjuda dig en inspirerande roll och arbetsplats där du får möjlighet att både utveckla och utvecklas. Vi söker dig som vill vara med på vår resa, som vill skapa framtidens dagligvaruhandel och som vill växa med oss på Arla Foods.

Ansökan och kontakt

Vi gör ett löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Vid frågor, välkommen att kontakta din regionala försäljningschef Stefan Sikström på 070-626 10 46.

Vi undanber oss att bli kontaktade av rekryteringsbolag.

Ansök via denna länk

#LI-DNP

Sweden