Skummesalsoperatør til Taulov Mejeri - Fredericia

Vil du bruge dine stærke evner inden for mejeridrift på et moderne, højteknologisk og sikkert mejeri?

Du kan virkelig glæde dig til en selvstændig stilling, hvor du har et stort ansvar for, at danskernes favoritter, Riberhus og Klovborg, altid har samme velkendte smag og høje kvalitet, når de lander på spisebordet eller i madpakken,” fortæller teamleder Ole Madsen.

Om jobbet
På Taulov Mejeri producerer vores 275 medarbejdere hvert år ca. 70.000 tons gul ost i vores 3 osterier. Sammen med resten af teamet i skummesalen sikrer du, at anlæggene kører optimalt, og at maskinerne bliver vedligeholdt, så driften forløber planmæssigt og uden stop. Du kan se frem til en hverdag, hvor du:

  • varetager mælkemodtagelse, herunder kontrol og leverandørkontakt
  • driver mælkebehandlingen, herunder standardisering, bactofugering og pasteurisering
  • driver rensning, filtrering og pasteurisering af valle
  • sikrer at anlæggene og maskiner rengøres efter endt produktion
  • optimerer produktionen ved at komme med forbedringsforslag i samarbejde med dine kolleger.

Du indgår i en et vagtrul, hvor vi arbejder dag- og nattevagter på 12,33 timers samt hvert 3. weekend.

Hvem er du?
Du er uddannet mejerist eller procesteknolog. Du en ægte holdspiller, der i tæt samarbejde med dine kolleger hjælper vores vedligeholdsafdeling med at foretage hurtig fejlsøgning ved maskinproblemer. Derudover kommer du med:

  • erfaring fra en lignende stilling
  • gode kommunikationsevner, og du kan formulere dig klart og tydeligt på skrift og i tale
  • flair for IT.

Du udviser omtanke i dit arbejde og prioriterer en sikker og sund arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og samtidig udviser du initiativ, når du kan se, at der er behov for en ekstra indsats,” fortæller Ole.

Hvad tilbyder vi?
Her bliver du en del af en effektiv produktionsfacilitet, hvor vi har stort fokus på at bevare et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, mens vi imødekommer den positive vækst. Her får du rig mulighed for selv at prioritere dine opgaver og strukturere din dag i tæt samarbejde med dine kolleger i teamet.

Her bliver du ikke bare en del af et stærkt samarbejde. Du indgår også i en skummesal, hvor du virkelig får bragt din faglighed i spil.

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, så ring til teamleder Ole Madsen på tlf. 9131 5408. Vi afholder samtaler med relevante kandidater løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt til oom@arlafoods.com. Mærk din ansøgning ”Skummesalsoperatør til Taulov Mejeri”, og skriv venligst i din ansøgning, hvor du har set annoncen.

Denmark