Site Team Manager i QEHS - AFI- Danmark Protein, Nr.Vium

Har du blik for kvalitet og fødevaresikkerhed og lyst til et job på et spændende driftssted med stor vækst? Så har du nu mulighed for at blive Team Manager i QEHS på Danmark Protein, som hører til Arla Foods Ingredients (AFI). Vi er en uafhængig virksomhed i Arla Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. Du kommer til at referere til QEHS-chefen på din nye arbejdsplads, som ligger i Nr. Vium ved Videbæk.

Du sikrer vores system for kvalitet og fødevaresikkerhed

Din fornemmeste opgave er at sikre vores kvalitets- og fødevaresikkerhedssystem. Vi er certificeret efter FSSC22.000 og GMP+.

QEHS afdelingen på Danmark Protein består af en stor QC afdeling med ca. 35 ansatte samt en QA/QMS afdeling med ca. 15 ansatte.

Du viser vejen og med en uddelegerende ledelsesstil bygget på tillid sikrer du en konstant udvikling af dine medarbejdere. I tæt samarbejde sørger I for, at den nyeste viden indarbejdes i kvalitetsstyringssystemet, så vi forebygger fejl og bidrager til effektiv problemløsning med en proaktiv tilgang. Alt sammen for at sikre, at systemet ”lever” i praksis, så vi altid leverer den bedste kvalitet til vores kunder.

Alt kvalitetsarbejde foregår i tæt samarbejde med andre afdelinger, f.eks. produktion, pakkeri og vedligeholdelse. Du får kontakt til hele fabrikken, vores globale QEHS og en række kunder, hvor du gennem god og åben dialog sikrer løbende forbedringer både i forhold til drifts- og projektopgaver.

Ledelseserfaring og kendskab til hygiejne og kvalitetsstyring

Du har en relevant baggrund som eksempelvis, mejeri-, kemi- eller levnedsmiddelingeniør samt solidt kendskab til fødevaresikkerhed og kvalitet.

Vi forventer ligeledes, at du har ledelseserfaring fra et job i en fødevareproduktion med indgående kendskab til både hygiejnestandarder og kvalitetsstyringssystemer.

Din adfærd afspejler et stort drive og engagement med en smittende effekt, som får andre til at præstere deres bedste. Du er nysgerrig og innovativ i din tilgang og trives godt med håndtering af mange forskellige opgaver. Samtidigt motiveres du af få ting til at ske med en holistisk forretningsforståelse. Du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale. Slutteligt er du en kyndig bruger af Word, Excel og PowerPoint.

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning snarest muligt, da ansøgningerne vurderes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte QEHS Manager Karen Glud på +45 7217 7705.

Ansøg venligst via dette LINK

*LI-HF

Denmark