Site Planning Specialist, Rødkærsbro Mejeri

Motiveres du af at få planlægning til at gå op i en højere enhed på tværs af en kompleks forsyningskæde, og trives du med at skabe løbende forbedringer og holdbare løsninger såvel individuelt som gennem andre? Så har vi en spændende og udfordrende stilling til dig i vores Logistik og Planlægningsafdeling (L&P) på Rødkærsbro Mejeri.

Vi er et moderne mejeri med ca. 250 medarbejdere, der producerer mozzarella. På logistikområdet har vi et tæt samarbejde med Branderup Mejeri og tilsammen producerer vi over 110.000 ton pr år og er dermed Europas største Mozzarella producent. Det stiller store krav til planlægning og systematisk samarbejde på tværs af vores Supply Chain, hvor vi hver dag stræber efter at levere førsteklasses resultater

Du er med til at optimere hele produktionskæden
I Logistik og Planlægningsafdelingen sikrer vi den mest optimale plan på tværs af funktionsområder samtidig med at vi løbende tilpasser os kundernes differentierede behov. I samarbejde med interne og eksterne stakeholders arbejder vi målrettet med at være omkostningseffektive og kvalitetsbevidste. Vi vil være kendte for at sikre en høj og konkurrencedygtig leveringsservice i en yderst kompleks virksomhed.

Du får en afgørende rolle i at processerne på vores L&P område til stadighed udvikles og stræber efter vi leverer best practice på området. Rollen stiller store krav til at kunne arbejde resultatorienteret. Gennem fakta og struktur er du i stand til at sikre kontinuerlig fremdrift og målbare forbedringer. Du får muligheden for at sætte dit præg på Logistik og Planlægningsområdet b.la i form af:

  • Facilitere tværgående projekter
  • Spotte og implementere løbende forbedringer vha. LEAN-værktøjer
  • Udvikle og forbedre vores værktøjer og rapporter indenfor produktions- og logistikplanlægning
  • Analysere og skabe overblik 
  • Facilitere vidensdeling indenfor Planlægning og Logistik på tværs af driftssteder og forretningsenheder

Analytiker med gode samarbejdsevner og engagement
Vi forestiller os at du har en videregående uddannelse indenfor Supply Chain Management eller lignende og gerne min. 2 års erfaring med projektledelse / Lean Management fra et tilsvarende job i en produktionsvirksomhed. Du er initiativrig og trives med forandringer, og du arbejder systematisk med data og formår at bevare dit store overblik, selv når du har mange deadlines. Du har exceptionelle analytiske evner og arbejder godt både som teamplayer og individuelt. Du udviser stort engagement og har en personlig energi der smitter positivt af på dine omgivelser. Personligt er du den der kan koble proces og forretning, således det giver mening for dine kolleger på tværs af forsyningskæden. Endelig behersker du engelsk på højt niveau.

Ansøgning og kontakt
Send venligst din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende.  Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Senior Site Planning Manager, Johan Biller på tlf. +45 87514270.

Ansøg venligst via dette LINK 

*LI-HF 

Denmark