Site Planning Manager - Hobro

Motiveres du af til stadighed at skabe et effektivt produktions flow, der er tilpasset kundernes behov i et komplekst og dynamisk marked? Så er du den helt rigtige til stillingen som Site Planning Manager i vores Logistik- og Planlægningsafdeling på Hobro Mejericenter.

Hobro mejericenter er i rivende udvikling og udvider i øjeblikket sit sortiment ved at producere specialprodukter som creme fraiche, yoghurt og skyr oven på normale hvidmælks produkter, i alt 160,000 tons. Det stiller store krav til planlægning og systematisk samarbejde på tværs af logistikkæden. Så hvis du er klar til at bruge dit talent og din teoretiske viden, er det måske dig, der skal hjælpe os med at udvikle området.” udtaler Senior Site Director, Jan Vraa Mikkelsen.

Du får puslespillet til at gå op

Som Site Planning Manager bliver du en del af envelfungerende Logistikafdeling med 8 kollegaer og du får et tæt samarbejde med de øvrige teams. Du spiller en afgørende rolle i at sikre, at vi i afdelingen forstår kundernes behov og sørger for, at kapaciteten og ressourcerne på fabrikken anvendes på bedst mulige vis.

Dine primære opgaver er at

  • Planlægge og analysere kapaciteten og ressourcerne for sitet
  • Opfølgning og vedligeholdelse af SAP for både produktion og logistik
  • Udarbejde kapacitetsplaner
  • Planlægge servicevinduer i samarbejde med vedligehold
  • Planlægge forsøgsproduktioner
  • Opfølgning/driftsrapporter
  • Gennem continuous improvement og Lean initiativer bidrager du til løbende effektiviseringer og forbedringer af vores processer og arbejdsgange
  • Ansvarlig for at sikre et stabilt og effektivt samarbejde med vores leverandører.

Du får en koordinerende rolle og er derfor i tæt dialog med stakeholders i såvel inde som uden for sitet. Du bidrager til at Logistikafdelingen fremstår som en betroet og konstruktiv partner både i forhold til kunder og leverandører. 

Du formår at samle informationer fra forskellige kilder og sammensætte og præsentere dem på en overskuelig og let forståelig måde. Målet er at skabe et standardiseret og værdiskabende logistik- og planlægningsområde som løbende tilpasses kundernes differentierede behov.

Personlige og faglige kompetencer

Din baggrund har givet dig et solidt kendskab til logistik og SCM, og du har sandsynligvis arbejdet som leder eller projektleder i nogle år. Er du derudover uddannet Ingeniør, Cand. Merc., SCM eller lignende og har du erfaring med Lean er det et plus. Hvis du ikke allerede er Super User i SAP og APO, så har du lysten og evnerne til at blive det. Du har desuden stor erfaring med brug af Excel, Word og PowerPoint og kan anvende engelsk på forhandlingsniveau. Som person er du positiv og ikke mindst en teamplayer, og du forstår at skabe en god stemning i en travl hverdag.    

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Senior Site Director, Jan Vraa Mikkelsen på tlf. 72 22 94 01.

 Ansøg venligst via dette LINK 

#LI-HF

Denmark