Site Planner till Arla - Vimmerby

Är du en driven person med stort intresse för logistik, service, vill jobba med utveckling och bli en del av en spännande organisation med roliga utmaningar? Missa då inte denna chans! Till logistikavdelningen Vimmerby  söker vi nu en planerare som kommer få en central roll i teamet med placering på vår site i Vimmerby.

Vad innebär rollen
Dina huvud arbetsuppgifter blir att planera produktionen i Vimmerby. Detta i ett nära samspel med produktionen och med säljavdelningen i Viby, Danmark. Du planerar även våra utlastningar av färdigvaror. I arbetet ingår också uppgiften att driva arbetet med att hitta rationella lösningar för logistik- och planeringsarbetet.Planeringen sker dels i avancerade Excel filer och i affärssystemet SAP.

Vem är du?

  • Högskoleutbildad inom logistik eller ekonomi, eller har motsvarande kunskaper inhämtade på annat vis.
  • Några års praktisk erfarenhet av logistik- eller planeringsarbete.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
  • Goda Excelkunskaper
  • Kunskaper i vårt affärssystem SAP är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som en positiv inställning, serviceinriktad och ansvarstagande. För att trivas med arbetsuppgifterna krävs att du är analytisk och tycker om att arbeta i ett högt tempo med många saker samtidigt Du är initiativtagande och uthållig med fokus på lösningar och resultat. En god kommunikatör med stor förmåga att samarbeta.

Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som vill växa med oss på Arla Foods!

Ansökan och kontakt
Sista ansökningsdag är 2019-05-15, men urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor välkommen att kontakta Logistikchef  Mats Nilsson 0768-72 52 53 eller Platschef Elisabeth Lidberg 070-572 54 46. Facklig kontaktman Peter Sandberg 0768-72 57 67.

Please apply via this link.

#LI-DNP

Sweden