Site Planner, Arla Foods - Nr. Vium

Motiveres du af at få detailplanlægning til at gå op i en højere enhed på tværs af en kompleks forsyningskæde, og vil du have muligheden for at udvikle dig i en af Danmarks største virksomheder?  Så er du måske vores nye kollega til vores logistik og planlægningsafdeling på Arla Foods, Nr. Vium nær Videbæk.

Vi har en årlige produktion af ca. 46.500 tons gul ost, som sælges til markeder verden over. På sitet møder du ca. 350 højt engagerede kolleger, der er vant til at agere i en foranderlig hverdag og du vil have muligheden for at udvikle dig, og være en vigtig del af at få hverdagen til at glide. Du bliver en del af logistik- og planlægningsteamet på 11 kolleger.

Du er med til at optimere hele produktionskæden
I planlægningen sikrer vi den mest optimale plan på tværs af hele driftsstedet under hensyntagen til kapaciteterne i driften samt kundernes ønskede leveringsdatoer. Dertil er vores mål at være leveringsdygtig, kvalitetsbevidst, og omkostningseffektiv i en yderst kompleks virksomhed.

Du har derfor en afgørende rolle i at driftsstedets ressourcer anvendes på bedst mulig vis. Rollen stiller store krav til planlægning og systematisk samarbejde på tværs af logistikkæden og samtidigt får du også muligheden for at sætte dit præg på logistik- og planlægningsområdet ved eksempelvis:

  • Udvikle og forbedre vores samarbejde og aftalegrundlag i Arlas interne E2E supply chain
  • Udvikle og forbedre vores værktøjer og rapporter inden for driftsplanlægning
  • Arbejde med Big data til at spotte trends eller optimeringsmuligheder
  • Spotte og implementere løbende forbedringer vha. leanværktøjer

Samarbejdsevner, engagement og sans for detaljer.
For at få succes i stillingen er det vigtigt at du arbejder godt både som team player og individuelt, at du har gode analytiske evner og brænder for E2E supply chain. Du får rig mulighed for at arbejde med stakeholder management i en stor organisation, og hvis du viser initiativ, trives med forandringer, arbejder systematisk med data og formår at bevare dit overblik, selv når du har mange deadlines, vil du hurtigt få skabt et stærkt afsæt i stillingen. Din fremsynethed og sans for kvalitet viser sig tydeligt i dit arbejde, hvor du altid har fokus på at skabe holdbare løsninger. Endelig skal du være imødekommende og god til at kommunikere på alle niveauer.

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse inden for planlægning eller logistik (supply chain eller operation) . Du kan også have erfaring fra et lignende job i en produktionsvirksomhed, og meget gerne kendskab til SAP APO og business warehouse. Din erhvervsmæssige erfaring er ikke afgørende – til gengæld lægger vi rigtig meget vægt på, at du har de rigtige personlige egenskaber og potentialet til at vokse i stillingen. Du udviser stort engagement og har en personlig energi, der smitter positivt af på dine omgivelser. Vi er en international virksomhed med kolleger fra mange lande og derfor skal du beherske engelsk på højt niveau.

Ansøgning og kontakt
Ansøg gerne hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. Når vi har fundet den rette kandidat, tages annoncen ned. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Senior Logistics and Planning Manager, Carsten Bach på tlf. +45 9694 5656.

Ansøg via dette LINK

Denmark