Senior Site Planner, ARINCO - Videbæk

Motiveres du af at arbejde med en yderst kompleks end-to-end supply chain, hvor du skal finplanlægge egne linjer i samspil med resten af fabrikkens anlæg og sikre maksimalt udnyttelse og høj leveringsevne? Kan du se dig selv indgå i et team, hvor sublimt samarbejde og kommunikation er kilden til de gode planer på tværs at snitplader og interessenter? Så kan du være den senior planlægger vi leder efter til i logistik - og planlægningsafdelingen på Arla Foods ARINCO i Videbæk. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere, og du vil indgå i et team med 13 andre kolleger, der har ansvaret for, at vi holder et højt performance- og serviceniveau over for kunderne. ARINCO producerer Child Nutrition produkter og mælkepulver til hele verden, og er et centralt strategisk forretningsområde for Arla Foods.

Holdspiller med stærk struktur og gode planlægningsevner

Som kollega i planlægningsteamet vil det blive din mission at driftsstedet produktions- og pakkelinjer udnyttes optimalt således vi får netop de produktrækkefølger der giver mest oppetid. Vi kommer til at trække på din veludviklede arbejdssystematik og struktur til at understøtte vores leveringssikkerhed overfor vores kunder. Endvidere vil dine samarbejdsevner hyppigt blive sat i spil, da inddragelse af stakeholders på alle niveauer af organisationen er en forudsætning for at opnå den leveringssikkerhed vores kunder forventer af os.

Konkret vil dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Finplanlægning af produktion/pakkeri
  • Daglig opfølgning på planerne for nye optimeringer og eksekvering heraf
  • Kommunikation af planer til stakeholders internt som eksternt
  • Disponering af enkelte kritiske leverancer
  • Opfølgning på uregelmæssigheder i driften og fra leverandører

 

Du vil indgå i en arbejdsfunktion med mulighed for at præge hverdag og arbejdsgange gennem løbende forbedringer vha. lean værktøjer. I logistik- og planlægningsafdelingen arbejder vi efter at skabe et standardiseret og værdiskabende logistik- og planlægningsområde som løbende tilpasses mulighederne for vores forretning – og vi ser frem til dine bidrag!

Solid forretningsforståelse og planlæggererfaring

Vi forestiller os, at du har en relevant bachelor eller master uddannelse og gerne med erfaring fra et lignende job. For at få succes i jobbet arbejder du struktureret, ser helheden og detaljen, og sikrer derved at der altid produceres kvalitetssikre planer og løsninger. Du er proaktiv og genbesøger kontinuerligt dine planer for at sikre at nyopståede optimeringsmuligheder indfries. Du har drive, udviser stort engagement og en personlig energi, der smitter positivt af på dine omgivelser. Endelig skal du være imødekommende og god til at kommunikere på alle niveauer. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP, SAP APO, MS Office-programmerne og Lean.  Foruden dansk behersker du engelsk i skrift og tale. 

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgningerne løbende og stillingen tages af når den rette kandidat er fundet. 
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Senior Manager Søren Dalsgaard on +45 99 94 20 11.

Ansøg venligst via dette link

#LI-HF

Denmark