Senior Production Manager, Hobro

Lederne i Arla Foods stræber efter at fokusere på fremtiden, engagere de rigtige medarbejdere og levere enestående resultater. At kunne tage store skridt uden at miste fodfæste kræver, at du har selvtillid, en naturlig evne til at lede og lyst til at tage afgørende beslutninger med såvel global som lokal betydning. Ved at arbejde med de bedste i branchen får du mulighed for at udvikle dig hver dag.

Ansvar for daglig drift og ledelse
Du bliver produktionschef for mejeriet på Hobro Mejericenter, som er et moderne mejeri med en årlig indvejning på 150.000 tons til konsummælksproduktion. Mejeriet beskæftiger ca. 25 personer.
Ud over mejeriet består Hobro Mejericenter også af både terminal og kørselscenter.

Med reference til centerchefen får du det overordnede ansvar for den daglige drift af mejeriet med fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, procesoptimering og produktionsøkonomi. Samtidig har du fokus på at fastholde et godt og sikkert arbejdsmiljø, hvor trivsel, samarbejde og medarbejderudvikling er i højsædet.

Du bliver en del af centrets kompetente ledergruppe, og du får det overordnede ansvar for konsummælksproduktionen samt ledelsesansvaret for medarbejderne i indvejning/skummesal, tapperi og palletering.

Du kan se frem til en spændende og udfordrende stilling med gode personlige udviklingsmuligheder og en stor kontaktflade internt og eksternt.

Inspirerende og erfaren leder
Du har en uddannelse som mejeriingeniør, mejeritekniker/procesteknolog eller lignende suppleret med erfaring fra et tilsvarende job, hvor du har haft et stort produktions- og ledelsesansvar. Du har derfor en god viden om kvalitetsstyringssystemer og statistiske produktionsværktøjer. Med dit store overblik er du god til at følge op på igangsatte aktiviteter. Du er systematisk og målrettet, og samtidig formår du at motivere dine medarbejdere og skabe et dynamisk samarbejde på tværs af virksomheden. Kendskab til Lean vil blive betragtet, som et yderligere plus.

Ansøgning og kontakt
Så send os din ansøgning snarest muligt senest den 30. november. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Centerchef Jan Andersen på 96 57 70 09. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøg venligst via dette LINK.

*LI-HF

Denmark