Senior Maintenance Manager, Rødkærsbro

Er du en stærk motivator og klar til at udøve Arlas ledelsesmæssige værdier? Har du lyst til at stå i spidsen for 30 dedikerede medarbejdere i en stærk vedligeholdsafdeling - så har vi måske rollen til dig?

Da vores nuværende vedligeholdschef går på pension efter 37 år ved Arla Foods, har du nu muligheden for at blive en del af Rødkærsbro Mejeri. Vi er et moderne mejeri med 250 medarbejdere, der producerer omkring 82.000 tons mozzarella og pizzatop-ost om året. Det gør os til Europas største på området.

Lederne i Arla Foods stræber efter at fokusere på fremtiden, engagere medarbejdere og levere enestående resultater. At kunne tage store skridt uden at miste fodfæste kræver, at du har selvtillid, en naturlig evne til at lede og lyst til at tage afgørende beslutninger med såvel global som lokal betydning. Ved at arbejde med de bedste i branchen får du mulighed for at udvikle dig hver dag.

Forebyggende vedligehold, forbedringsprojekter og fremsynet ledelse
Med reference til Site Directoren og som et aktivt medlem af ledergruppen vil du være en vigtig katalysator for udviklingen af ​​den fremtidige strategi og daglige drift. Du vil stå i spidsen for vedligeholdsafdelingen, der arbejder målrettet på, at mejeriets teknologi, udstyr og bygninger vedligeholdes, har en høj oppetid og udvikler sig i takt med teknologiske muligheder og løbende optimering. Du har det overordnede ansvar for, at alle forholdsregler bliver overholdt – både med hensyn til sikkerhed, miljø og tekniske standarder – og at vi leverer kvalitet til tiden og inden for budget.

Du er en kompetent og erfaren leder, med en motiverende og coachende tilgang. Generelt har du hele tiden øjnene åbne for, hvordan vi kan gøre set-uppet smartere, hurtigere og mere effektivt via et Lean mindset. Du er med, hvor beslutningerne bliver taget og kan påvirke udviklingen, både på mejeriet og inden for dit funktionsområde ift. strategi, performance og kultur.

Der venter en spændende udfordring i at forme fremtiden, så vi kan blive endnu bedre, end vi er i dag. Du kan se frem til en udadvendt stilling, med gode personlige udviklingsmuligheder, og en stor kontaktflade internt og eksternt.

Motiverende leder med solid teknisk ballast
Du har allerede bevist, at dine lederevner virker i praksis. Du er vant til at skabe resultater og motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste. Du kan drive forandringsprocesser, har gennemslagskraft og er god til at skabe langvarige relationer med medarbejdere og kolleger på alle niveauer i organisationen. Derudover har du:

  • En teknisk uddannelse som f.eks. maskiningeniør, maskinmester eller lignende
  • Min. 3 års erfaring fra en lignende lederstilling
  • Erfaring fra en fødevare- eller lignende procesvirksomhed
  • Du har kendskab til LEAN
  • Du behersker engelsk i skrift og tale.

Som person sætter du arbejdsmiljø og kvalitet i højsædet. Du er i stand til at bevare et køligt overblik og er handlekraftig – selv i pressede situationer.

Ansøgning og kontakt
Send venligst din ansøgning senest 3. december. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Senior Site Director, René Nørgaard, +45 41105737.

Ansøg venligst via dette LINK.

*LI-HF

Denmark