Senior Maintenance Manager, HOCO - Holstebro

Er du klar til at sætte nye standarder for Produktions IT, automation og vedligehold og påtage dig lederansvar for 23 dygtige medarbejdere? Så er dette positionen for dig. På HOCO i Holstebro producerer vi ca. 25.000 tons kaseinater, Capolac® og lactoferrin. Vi har tre nøgleord, der kendetegner vores produktion: sikkerhed, kvalitet og effektivitet.

Som Senior Maintenance Manager vil du blive en del af et dedikeret lederteam og være ansvarlig for vedligehold af HOCO’s anlæg og udvikling af automationen. Med professionelt lederskab og coaching vil du støtte og udvikle dine medarbejdere og sikre, at vi opfylder vores mål og lever op til vores kunders forventninger.

Er produktions IT, automation og forebyggende vedligehold samt fremsynet ledelse nøgleord for dig? Så læs endelig videre.

Med reference til Site Director og som en aktiv del af ledergruppen vil du være en vigtig katalysator for daglige drift og sikre den fortsatte udvikling af fabrikken. Du vil stå i spidsen for IT og vedligehold, der arbejder målrettet på, at fabrikkens teknologi, udstyr og bygninger vedligeholdes og udvikles. Vi anvender en stor del af den danske mælk og skal have en høj stabil oppetid, hvor vi udvikler fabrikken i takt med teknologiske muligheder og løbende optimering. Du har det overordnede ansvar for, at alle standarder bliver overholdt – både med hensyn til sikkerhed, miljø og teknik – og at vi leverer kvalitet til tiden og inden for budget.

Du er en kompetent og erfaren leder, med en motiverende og coachende tilgang, der møder alle medarbejdere og kollegaer i øjenhøjde. Generelt har du hele tiden øjnene åbne for, hvordan vi kan udvikle vores arbejdsprocesser, så vi løser opgaver og aktiviteter hurtigere og mere effektivt via et LEAN mindset. Du er med, hvor beslutningerne bliver taget og kan påvirke udviklingen, både på fabrikken og inden for dit funktionsområde.

Der venter en spændende udfordring i at forme fremtiden, så vi kan blive endnu bedre, end vi er i dag. Du kan se frem til en udadvendt stilling, med gode muligheder for personlig udvikling igennem en stor kontaktflade internt og eksternt.

Motiverende leder med solid teknisk ballast

Du har allerede bevist, at dine lederevner virker i praksis. Du er vant til at skabe resultater og motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste. Du kan drive forandringsprocesser, har gennemslagskraft og er god til at skabe langvarige relationer med medarbejdere og kolleger på alle niveauer i organisationen. Derudover har du:

  • En teknisk uddannelse som f.eks. maskiningeniør, maskinmester eller lignende
  • Min. 3 års erfaring fra en lignende lederstilling
  • Erfaring fra en fødevare- eller lignende procesvirksomhed
  • Har kendskab til SAP og LEAN
  • Samt behersker engelsk i skrift og tale.

Din adfærd viser, at du har fokus på trivsel, sikkerhed og kvalitet, du er en leder som involverer og uddelegerer i tæt samarbejde med alle funktioner samt er i stand til at bevare ro og handlekraft i pressede situationer.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil søge denne spændende mulighed, skal du ansøge så hurtigt som muligt. Ansøgninger gennemgås løbende, indtil den rette kandidat findes. For yderligere information, ring venligst

Site Director, Mette Møller på +45 91316310.

Ansøg venligst via dette link

#LI-DNP

Denmark