Senior Key Account Manager - Aarhus

Kan du udvikle og drive samhandlen med nogle af landets vigtigste detailhandelskæder? Så er du måske den nye Senior Key Account Manager i Arla Denmark Sales, der er Arla Foods’ danske salgsafdeling og en af de største salgsorganisationer i Danmark. Du får base i Aarhus, hvor du bliver en del af et udfordrende og inspirerende arbejdsmiljø. Du kan desuden se frem til gode karrieremuligheder – både herhjemme og i udlandet.

 

Stort strategisk kundeansvar

Som Senior Key Account Manager får du et vigtigt strategisk kundeansvar. Du træffer selvstændigt beslutninger om bl.a. sortiment, aktiviteter, handlingsplaner og ikke mindst forretningsudvikling. Samtidig får du en nøglerolle i forbindelse med udarbejdelse af kundeplaner og -strategier, som understøtter Arlas kategori-, produkt- og mærkestrategier. Du vil få indflydelse på hele værdikæden, og du er med til at søsætte aktiviteter, som kan reducere omkostninger for Arla og øge salget både hos os og hos kunden.

 

Salgsprofil med ambitioner og ansvar

Du er formentlig allerede en succesfuld Senior Key Account Manager, eller også har du en baggrund der gør, at du kan samhandle med nogle af vores største kunder. Du har en cand.merc., HD eller lignende, og du brænder for at arbejde med salg og kategoriudvikling. Du er vant til at stå for salg til storkunder eller har erfaring fra en større virksomhed.

Som person er du en dygtig analytiker, der både evner at tænke strategisk og formår at håndtere driftsopgaverne. Du er hårdtarbejdende, sætter en ære i at nå ambitiøse mål og bidrager aktivt til at videreudvikle salgsafdelingen. Du trives med at have travlt, og din udadvendte natur og dine gode samarbejdsevner sætter dig desuden i stand til at skabe stærke relationer – også når arbejdspresset er stort.

 

Ansøgning og kontakt

Søg gerne hurtigst muligt og senest 26. august. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Business Unit Director Henrik L. Kalhave på tlf. +45 8733 2659.

 

Please apply via this link

#LI-HF

 

 

Denmark