Senior HR Assistant i Global HR Services - Aarhus

Er du klar til at tage et stort ansvar og sikre den rigtige løn til tiden til vores engagerede og dygtige medarbejdere? Som Senior HR Assistant bliver du en del af Payroll Services DK, der har det overordnede ansvar for lønadministrationen for 8000 medarbejdere i Danmark. Payroll Services DK er en del af Global HR Services, som servicerer og supporterer ledere i Arla Foods i relation til løn, kompetenceudvikling, rekruttering m.m. Stillingen er placeret i Aarhus.

Du kommer til at indgå i et aktivt team med 11 højt engagerede kollegaer, der håndterer en bred vifte af lønopgaver, samt arbejder med løbende forbedringer af processerne i forhold til lønområdet, men også på tværs af organisationen. Du trives i en travl hverdag fuld af deadlines, hvor tingene ofte går stærk. Du trives også med at arbejde i teams og du vil få et tæt samarbejde med dine kollegaer i afdelingen og bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Korrekt løn til tiden

Dit primære ansvarsområde bliver, sammen med dine kolleger, at sikre korrekt lønudbetaling til såvel funktionærer som funktionærlignende/timelønnede medarbejdere. Opgaverne er bl.a. oprettelse og vedligeholdelse af medarbejdere i SAP og Promark, indtastning af lønbilag, løbende kontrol af løndata, håndtering af sygdom og barsel for funktionærer og timelønnede samt supportering af ledere og medarbejdere i forhold til lønrelaterede spørgsmål, test af lønsystemet samt ad hoc opgaver og projekter.

Du kan se frem til at få en bred kontaktflade på tværs af organisationen, både på kontoret i Aarhus og til dine øvrige kollegaer i afdelingen. Samtidig bliver du en del af et inspirerende miljø i en stor international koncern.

Skrap til SAP, engageret og serviceminded

Du er vant til at arbejde med løn og det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP–løn og MS Office-pakken herunder især Excel. Det er ligeledes en fordel hvis du kender til overenskomstområderne under Dansk Industri.

Du har eventuelt en uddannelse inden for lønadministration, men din praktiske erfaring fra en lignende stilling er mere afgørende. Du arbejder selvstændigt og struktureret, og med dit overblik og sans for detaljen er du garant for, at vi altid udbetaler den rigtige løn til tiden. Du er desuden vant til at begå dig på engelsk i skrift og tale.

Ansøgning og kontakt

Vi behandler ansøgningerne kontinuerligt og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet og håber vores nye kollega starter 1. oktober 2019. Søg derfor gerne så hurtigt som muligt. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Payroll Manager Gitte Nørgaard Hansen på +45 91 31 60 54 eller Senior Talent Acquisition Consultant Dorthe Holm Jensen på +45 91 31 28 13.

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-HF

Denmark