Senior EHS Specialist, ARINCO - Videbæk

Har du en solid teknisk baggrund og erfaring med H&S, og kan du bane vejen for en effektiv og sikker dagsorden for arbejdsmiljøet - også på den lange bane? Så kan du være den nye Senior EHS Specialist vi leder efter til Arla Foods Ingredients, ARINCO. Vi er en uafhængig virksomhed i Arla Foods, med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af laktose og vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. På ARINCO producerer vi Child Nutrition produkter som ligeledes er et stratetisk område. Hos os får du højt kvalificerede og innovative kolleger, som du kan sparre med og dermed udvide både dine og vores kompetencer.

Du stræber efter en robust styring af H&S og sætter retning

Som en drivkraft i virksomheden kombinerer du en teknisk tankegang med miljøbevidsthed og ønsket om at stå i spidsen for vores fortsatte udvikling. I tæt dialog med interne såvel som eksterne interessenter identificerer du forbedringspotentialer, I finder via Lean værktøjerne frem til årsager og planlægger løsningsmodeller. Det overordnede formål er at sikre arbejdsmiljøindsatsen driver os frem mod fremtidens behov og planer. Du bliver drivkraften bag at sikre løbende opfølgning af fx performance og etablering af standarder samt efterfølgende vedligehold heraf. Du skal desuden:

  • Levere relevant viden og input omkring arbejdsmiljø – next step
  • Sikre gennemførsel af APV, sikkerhedsgennemgange, evakueringsøvelser osv
  • Sikre overholdelse af AFI EHS standarder osv i samarbejde med AFI globale funktioner
  • Håndtere kontakt til myndighederne om arbejdsmiljømæssige emner

Teknisk indsigt og drive

Du er uddannet ingeniør inden for fx miljø eller kemi, som du supplerer med en naturlig interesse for arbejdsmiljøet generelt. Alternativt har du en anden teknisk baggrund og mindst et par års erfaring med H&S og meget gerne også med LEAN værktøjer.

Du er naturligt nysgerrig og innovativ, og du ønsker at udvikle dine professionelle evner og tilfredsstille dine personlige ambitioner inden for H&S. Desuden er du parat til at lægge dig i selen for at forvandle ambitioner til solide resultater. Du er meget udadvendt og imødekommende over for dine kolleger, og dit engagement i jobbet motiverer andre til at præstere deres ypperste. Du har solide kommunikationsevner og gør et naturligt indtryk på andre. Slutteligt er du en kyndig bruger af Word, Excel og PowerPoint, og du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk både i skrift og tale.

Ansøgning og kontakt

Ansøg venligst via dette LINK

Du bedes venligst søge stillingen hurtigst muligt, da vi afholder interviews løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Senior QEHS Manager, Anette Haahr Petersen, på tlf. 99 94 20 28.

#LI-DNP

Denmark