Senior Customer Marketeer - Nijkerk

Voor onze Customer Marketing & E-commerce afdeling in Nijkerk zijn we op zoek naar een

Senior Customer Marketeer, Nijkerk

In deze uitdagende rol ben je onderdeel van de Customer Marketing & E-commerce afdeling en verantwoordelijk voor één van onze grootste retail accounts, Jumbo. Jij en de Customer Group Manager werken nauw samen om pro-actief en objectief kansen aan te dragen die in het belang zijn van Jumbo en Arla.

Naast deze klantverantwoordelijkheid ben je onderdeel van een of meerdere concept teams, waarin jij je bezig houdt met de executie van de jaarplannen en het monitoren van de resultaten om de business goals te realiseren.

Doordat je gepassioneerd bent in je vak, zelfstandig werkt en communicatief sterk bent, ben je in staat zelfstandig klantrelaties te onderhouden en versterken. De complexiteit en snelheid van de zuivelcategorie waarin Arla als challenger opereert zie je als de ideale omgeving voor jouw persoonlijke groei.

In de rol van Senior Customer Marketeer loop jij voorop in het realiseren van groei bij de klant en van de categorie:

  • Je analyseert marktontwikkelingen en vertaalt deze data door in relevante insights;
  • Je geeft input vanuit categorie- en klant perspectief op de pijplijn van nieuwe producten;
  • Je hebt voortdurend oog voor de winkelvoer en vertaalt shopper inzichten door in executie;
  • Je geeft fact-based schapadviezen in lijn met Arla’s categorie- en schapvisie;
  • Je analyseert promoties en ontwikkelt richtlijnen met betrekking tot effectiviteit optimalisatie;
  • Je ontwikkelt onderscheidende handelspresentaties.

Jouw profiel

Je hebt minimaal een afgeronde WO opleiding en minimaal 3-5 jaar ervaring in een commerciële functie binnen de FMCG of Retail. Trade Marketing/ Category management en/of Customer/Shopper Marketing ervaring is een must have. Jij hebt die ideale combinatie van analytisch vermogen en creativiteit. Je bent een zelfstarter met commerciële drive, je pakt zaken proactief op met oog voor detail. Je bent een echte teamplayer, maar je kunt ook uitstekend zelfstandig werken.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende, zelfstandige, veelzijdige senior functie, waarbij je werkzaam zult zijn in een nieuw, enthousiast en ervaren team (8 personen) binnen een ondernemende, open cultuur met korte lijnen. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen een organisatie met volop doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

Reageren

Interesse? Reageer dan voor 31 januari aanstaande. Bij vragen kun je contact opnemen met Dirkjan Boels, 06-50506603.

 Please apply via this link.

#LI-DNI

Netherlands