Semestervikarier inom produktion till Arla, Falbygdens ost - Falköping

Är du engagerad, positiv och modig? Och över 18 år? Då har vi sommarjobbet för dig!
Inför sommaren 2019 söker vi nämligen semestervikarier som vill arbeta med kända varumärken som Falbygdens Ost och Boxholm. Vi behöver förstärkning inom produktion. Så, är du flexibel och trivs när du får samarbeta med dina kollegor? Bli en del av Falbygdens Ost.

Ett modernt jobb inom industrin
På Falbygdens Ost är vi ca 85 medarbetare och söker dig som vill arbeta med förädling eller lager och logistik.

Oavsett roll och avdelning, får du god upplärning så du känner dig säker och trygg i ditt arbete. Du får en bra introduktion med handledare och ytterligare utbildning om rollen kräver det. Och självklart får du massa trevliga kollegor som berättar om hur allt fungerar hos oss. Arbetet innebär främst dagtid men 2-skift förekommer – under vecka 23 till 35, beroende på avdelning.

En lagspelare med engagemang och driv
Du är minst 18 år och har gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska och datorvana. Tidigare arbetslivserfarenheter är meriterande, speciellt inom industrin. Men med det sagt, värdesätter vi självklart även din personlighet. Du är engagerad, positiv och modig. Du vågar lyfta problem när de dyker upp och säga till om något behöver förändras eller förbättras. För att trivas i rollen behöver du även tycka om att samarbeta med dina kollegor, och med glädje bidrar du till en bra gemenskap. Om vi trivs med varandra kan det finnas möjligheter till att arbeta extra efter sommaren.

Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt
Vi är nyfikna på att höra mer om dig och varför du vill jobba hos oss. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekryteringfalbygdens@arlafoods.com senast 2019-02-15. Eftersom vissa avdelningar kräver längre utbildnings- och upplärningstid är det viktigt att du anger när du tidigast kan börja arbeta.

För ytterligare information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Ingegerd Bergdahl, produktionsledare 0709527557

Sweden