SAP Superuser / Site Planner till Arla - Vimmerby

Är du en driven person med stort intresse för logistik och service, och vill jobba med utveckling och bli en del av en spännande organisation med roliga utmaningar? Missa då inte denna chans! Till logistikavdelningen Vimmerby/Visby söker vi nu en planerare som kommer få en central roll i teamet med placering på vår site i Vimmerby.

Vad innebär rollen

Som SAP Superuser kommer du att ingå i ett litet team om 10 personer som jobbar med kort- och långsiktig planering av hela logistikkedjan från inkommande råvara till utlastningar av färdiga produkter. Vimmerby producerar ca 64 000 ton mjölkpulver per år. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att stötta  produktionen i Vimmerby/Visby i SAP relaterade frågor. Du kommer också att ansvara för stycklistor i SAP, detta i ett nära samspel med produktions- och Ekonomiavdelningen. Ytterligare kommer du att planera och utföra våra utbildningar av medarbetare i SAP. I arbetet ingår också att driva arbetet med att hitta rationella lösningar för logistik- och planeringsarbetet. Du skall också stötta planeringen av produktion både i Vimmerby och Visby.  Planeringen sker dels i avancerade Excel filer och i affärssystemet SAP. Tjänsten innebär också att inköp skall göras av ingredienser och emballage och kemikalier för rengöring,  görs i olika inköpssystem. 

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom logistik eller ekonomi, eller har motsvarande kunskaper inhämtade på annat vis. Har du också några års praktisk erfarenhet av logistik- eller planeringsarbete samt erfarenhet av produktionsekonomi är det ett stort plus. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Lean-arbete och internutbildning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift – och van att jobba i SAP och Excel.  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som en positiv inställning, serviceinriktad och ansvarstagande. För att trivas med arbetsuppgifterna krävs att du är analytisk och tycker om att arbeta i ett högt tempo med många saker samtidigt Du är initiativtagande och uthållig med fokus på lösningar och resultat. En god kommunikatör med stor förmåga att samarbeta.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 2019-02-06 men urval sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Logistikchef Mats Nilsson på telefon 0768725253. Facklig kontaktman Boo Forsberg 0706-882581.

Please apply via this link

 #LI-DNP

Sweden