Salgskonsulent til Foodservice, Jylland - Aarhus

Er du proaktiv og tillidsvækkende? Og har du energien, viljen og gåpåmodet til at drive Arlas salg og rådgivning ind mod den offentlige sektor som konsulent i Consumer Denmark Foodservice? Så er det dig, vi leder efter.

I Foodservice ønsker vi at være den relevante mejeripartner, der aktivt bidrager til vores kunders forretning og fremtidige udvikling. Vi er en afdeling i konstant forandring, og vores ambition er at føre an og forme fremtidens foodservicemodel. Vi arbejder med reel værdiskabelse og udvikler vores kunders forretning med fokus på meromsætning, omkostnings- og procesbesparelser, bedre kvalitet og styrket køkkenhygiejne.

Du bliver en del af vores danske Foodservice afdeling, hvor vi har ansvaret for salg af Arlas mejeriprodukter til alle relevante foodservicekanaler i Danmark. Vi samarbejder med bl.a. operatører inden for kantiner, offentlige institutioner, hoteller, konferencecentre, skoler, Leisure, Sport og  Fitness med mere. Du kommer til at arbejde hjemmefra men vil være knyttet til vores kontor i Aarhus, hvor du med fast interval også vil deltage i relevante møder.

Ansvar for Arlas salg til den offentlige sektor  

Du får ansvaret for at drive Arlas arbejde med salg og rådgivning til det offentlige i Jylland med fokus på plejecentre, madservice og rehabiliteringscentre - og det bliver således din opgave at indsælge, vedligeholde og udvikle vores arbejde med de offentlige køkkener og de strategiske indkøbsansvarlige, der ligger i denne kanal. Du sikrer, at vi løbende får identificeret og fulgt op på nye leads for at videreudvikle porteføljen, ligesom du har fokus på at opfylde dine, såvel som afdelingens, løbende mål.

Du har hele vores mejerikategori i din produktportefølje inkl. vores stærke brand Protino. Som drivkraften bag vores arbejde med de offentlige kunder kommer du til at være ansvarlig for indsalget af vores produkter på såvel hovedkontorniveau som direkte til køkkenerne. Derudover bliver det din opgave at sikre en konstruktiv dialog med alle relevante stakeholders til gavn for den fælles forretning. 

Foruden dette vil du også få ansvaret for en række private kunder som primært har salg til det offentlige.

Sælger med stor drivkraft og proaktivt mindset

Du har erfaring med salg og er drevet af at skabe resultater. Du har erfaring fra eller indgående kendskab til driften af offentlige køkkener og meget gerne indsigt i arbejdet med økologi, madspild og bæredygtighed, Du er i stand til at arbejde både strategisk og pragmatisk med henblik på at analysere, identificere og aktivt bruge de vigtigste parametre inden for drift af offentlige køkkener, til gavn for kunderne og Arla.  Du er hjemme i customer development management og er i stand til at etablere stærke relationer med kunderne på alle niveauer. I den forbindelse er det vigtigt, at du formår at se tingene fra et forretningsmæssigt perspektiv og tilpasse Arlas løsninger til kundernes ønsker og behov.

Som person er du en energisk og initiativrig person med et høj energiniveau, og du trives godt i en selvkørende rolle, som du er med til at sætte retningen for. Sidst, men ikke mindst, er du kendt for at have en positiv og konstruktiv tilgang til de udfordringer hverdagen bringer i samarbejdet med dine kolleger.

Ansøgning og kontakt

Vi glæder os til at høre fra dig! Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi vurderer løbende de indkomne ansøgninger og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til salgschef Rikke Fog Bach på tlf. 76434459.

Ansøg venligst via dette LINK

Denmark