Salgskonsulent til distrikt Nord- og Midtjylland, Aarhus

Du har naturligt flair for at lave forretning og er i stand til at opbygge stærke relationer til kunderne. Du kommer til at præge vores resultater direkte og kan se frem til et arbejde i en spændende virksomhed.

Ansvar for eget distrikt

I CDK Foodservice ønsker vi at være den vedkommende mejeripartner, der aktivt bidrager til vores kunders forretning og fremtidige udvikling. Vi er en afdeling i konstant forandring, og vores ambition er at føre an og forme fremtidens foodservicemodel.

Du bliver en del af ADK Foodservice, hvor vi har ansvaret for salg af Arlas mejeriprodukter til alle relevante foodservicekanaler i Danmark. Du kommer til at arbejde hjemmefra, men vil være tilknyttet vores kontor i Aarhus, hvor du med fast interval også vil deltage i relevante møder.

Du får ansvar for dit eget distrikt i den nordlige del af Jylland, mere specifikt fra Midtjylland og op. Her vil din opgave være at sikre, at Arla Foods er den foretrukne leverandør af mejeriprodukter til køkkener inden for hoteller, restauranter, kantiner, caféer og uddannelsesinstitutioner.

Din opgave bliver at besøge vores kunder for at rådgive og vejlede dem i forhold til de forretningsmæssige løsninger, de opnår ved brugen af Arlas løsninger og produkter

Der er tale om en meget selvstændig stilling, hvor du får rig mulighed for selv at planlægge din hverdag med støtte og god sparring fra dine kolleger.

Udadvendt, energisk og engageret ambassadør

Du har ikke nødvendigvis salgserfaring fra en lignende stilling inden for foodservicemarkedet,, men du har en køkkenfaglig baggrund, gerne som kok.

Det er afgørende, at du er energisk og engageret med et stort selvstændigt drive, og at du evner at lytte til og forstå vores kunder og deres forretninger, så du på bedst mulig måde kan støtte dem med henblik på at udvikle deres forretning til gavn for begge parter.

Det vil være et plus, hvis du har suppleret din håndværksmæssige baggrund med en kommerciel uddannelse, hvilket har givet dig et solidt teoretisk fundament inden for forretningsforståelse og –udvikling. Du er i stand til at identificere og analysere de vigtigste forretningsmæssige faktorer for kunderne og drive værdiskabende salg på såvel operationelt som taktisk og strategisk niveau.

Som person er du proaktiv og trives i en selvstændig rolle, og du går gerne forrest, når det kommer til implementering og anvendelsen af Arlas salgsværktøjer, og du er kendt for at have en positiv og konstruktiv tilgang til alle nye udfordringer.

Da du fungerer som ambassadør for Arla Foods, skal du være tillidsvækkende, ansvarlig og samvittighedsfuld. Samtidig har du personlig gennemslagskraft og gode kommunikationsevner.

Ansøgning og kontakt

Du bedes venligst søge stillingen senest den 31. august 2017. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Senior Sales Manager, Sarah Loftager Pottenger på tlf. 2920 3136.

 Ansøg venligst via dette LINK 

*LI-HF

Denmark