Salgs, og logistikk koordinator Arla Foods AS - Oslo | Arla

Salgs, og logistikk koordinator Arla Foods AS - Oslo

I Arla, gjør vi så mye mer enn å lage noen av verdens mest populære melkeprodukter. Vi får det sunne til å smake deilig, vi gjør morgenene verdt å stå opp for og familiemiddagene uforglemmelige. Arla®, Castello® og Lurpak® - merker som dette gjør oss til en viktig og naturlig del av det moderne livet i over 100 land jorden rundt. Det er ca. 19.000 globale ansatte i hjertet av vår virksomhet. Hver eneste en av oss spiller en viktig rolle, og sammen kan vi bygge videre på vår omsetning på 10 milliarder euro og etablere vår posisjon som en av de største meieriselskapene i verden.

Arla Foods Norge er datterselskapet til Arla og har betydelige markedsposisjoner innenfor flere kategorier på det norske markedet. Vi representerer kjente og sterke merkevarer som Apetina® matlagingsost, Castello® spesialoster, Arla® ost, Starbucks® iskaffe, Cocio® sjokolademelk og God Morgon® juice.

For å oppnå våre ambisiøse målsetninger i Norge er vi nå på jakt etter en salgs- og logistikk koordinator som setter kundene i fokus. Sikre en høy servicegrad til våre kunder er en høyt prioritert oppgave. Du vil blant annet få ansvaret for prognoser , ordre-behandling, fakturering og kreditering.
Rollen rapporterer til Country Manager.

Du samarbeider og fokuserer på resultater
Logistikk og ordreplanlegging er en viktig del av stillingen. Du vil innta en nøkkelrolle i kommunikasjonen med vår logistikkpartner i Danmark. Tett kontakt med våre grossisters innkjøpere og nært samarbeid med vår salgsavdeling er viktig for å lykkes. Du har gjerne erfaring med lignende oppgaver fra før. Kjennskap til generelle rutiner og prosedyrer ved import vil være et pluss. Utdannelse innenfor logistikk/økonomi er påkrevd. Kjennskap til SAP er en fordel og du må beherske MS Office godt. Du har også lett for å lære nye IT systemer, samt beherske både skriftlig og muntlig engelsk. 

Egenskapene dine er viktig for å lykkes
For å lykkes i stillingen er det viktig at du er systematisk og nøye som person, selvgående og har evnen til å håndtere flere ting på en gang. Du har en strukturert tilnærming til arbeidsoppgavene, noe som gjør at du overholder frister. Videre liker du å få oppgavene gjort. Du har et smittende humør og en serviceinnstilt holdning. Du får en gylden mulighet til å jobbe med store, velkjente og markedsledende produkter i et selskap som er i vekst. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og ikke minst en spennende og utfordrende arbeidshverdag.

Søknad og kontakt
Hvis du vil benytte denne spennende muligheten, vennligst søk så snart som mulig. Søknad og CV må være skrevet på engelsk. Vi vil gjennomgå søknader til riktig kandidat er funnet. For ytterligere informasjon, vennligst send e-post til Yngvar Egge på yngvar.egge@arlafoods.com

Vennligst søk via denne LINKEN.

*LI-HF

Norway