Sales Support, Stockholm

Gillar du att jobba i en dynamisk organisation och vill vara med och utveckla Arlas Foodservice-affär? Inom Arla Foods Sverige Foodservice (FS) söker vi nu en kvalificerad Sales Support. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Stockholm.

 

För den rätta kandidaten är detta en chans att få en unik erfarenhet av att arbeta hos en av de största aktörerna inom FMCG i Sverige.  Du ger snabbt och effektivt stöd till Foodservice-organisationen. I din roll som Sales Support kommer du ansvara för det administrativa stödet till vår organisation.

 

Vad innebär rollen?
Dina arbetsuppgifter kräver personligt ledarskap och självständig uppföljning på delegerade uppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

  • Stötta våra kunder med försäljningsstatistik
  • Utveckling av kundspecifika prislistor
  • Rabatt-hantering för offentlig sektor och industrikunder
  • Stödja EOC channel manager med analyser för utveckling av EOC-kanalen (education, office and other canteens)
  • Övrigt business partner-stöd. Exempelvis stötta KAM:arna med mer komplexa försäljningsdatarapporter, stötta FS Finance Business Partner när arbetsbelastningen är hög. Hantera försäljningsstatistikförfrågningar från kunder mm.

Rollen som Sales Support är central för den dagliga verksamheten och ett viktigt stöd för våra KAM:ar och kunder.

 

Vem är du?
Vi söker en självständig, person med struktur och ordningssinne som samtidigt är flexibel.

  • Du har eftergymnasial utbildning inom business eller ekonomi, eventuellt tillgodogjort dig likvärdiga kunskaper genom erfarenhet
  • Vi tror att du har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Mycket goda Excel-kunskaper och generella IT-kunskaper (Excel är ditt primära verktyg för det dagliga arbetet)

 

Du har ett stort intresse i att analysera och hantera statistik och är detaljfokuserad.
Rollen kommer innebära exponering mot en stor nationell och internationell organisation vilket innebär krav på social kompetens och kommunikativa kompetenser inom svenska och engelska (tal och skrift). Du har lätt för att skapa relationer, både internt och externt, och har god förmåga till samarbete och kommunicera med andra. Vidare har du förmågan att arbeta självständigt och planera och följa upp. Det är viktigt att du har en positiv inställning, är serviceinriktad och noggrann. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektkoordinering.

 

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en inkluderande miljö där vi låter våra medarbetare vara delaktiga och ta ansvar. FS-affären är mycket dynamisk och vi är på en förändringsresa där det finns stort utrymme att utveckla arbetssätt inom den egna rollen och med interna samarbetspartners.

 

Ansökan och kontakt
Sista ansökningsdag är 2019-03-28 men vi rekommenderar att du ansöker snarast då vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut. För mer information om tjänsten välkommen att kontakta Senior Director Foodservice Helena Fagraeus Lundström, hefag@arlafoods.com

Ansök via denna länk.  

#LI-DNP

Sweden