Sales Planner - Nijkerk

Ben jij commercieel ingesteld, ondernemend en gedreven? Zoek je een tweede stap in je carriere waarbij je meters wilt maken? Dan hebben we de ideale functie voor jou. We zijn per direct op zoek naar onze nieuwe

Sales Planner

Dé schakel tussen commercie en supply chain, dat ben je in deze functie. Vanuit de afdeling Customer Operations heb je dagelijk contact met beide disciplines in Nijkerk. Je bent samen met de verschillende accountteams verantwoordelijk voor het afgeven van een optimale promotieplanning en promotieforecast. Aan de hand van de promotie- en communicatiekalender ondersteun je Sales en Marketing bij het bepalen van een optimale planning van promotionele activiteiten. Deze planning vertaal je samen met Demand Planning door naar een goede forecast via het S&OP proces. Ook analyseer en evalueer je de promoties en doe je aanbevelingen. Daarnaast ben je in nauwe samenwerking met de categorie teams verantwoordelijk voor het afgeven van een salesforecast voor nieuwe producten.

Je bent dus een echte spin in het web tussen Commercie en Supply Chain. Jij bent verbinder, de essentiële schakel!

Ook leuk: Naast je operationele verantwoordelijkheid ben je actief betrokken bij verbeteringstrajecten die Arla doorloopt met haar klanten. Jij focust je hierbij op het verbeterpotentieel dat er is binnen de interne organisatie.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie is het van groot belang dat zowel de commerciële organisatie als de logistieke business je aanspreken. Een afgeronde HBO opleiding in commerciële en/ of logistieke richting is een must. Dit, aangevuld met werkervaring als bijv. logistiek- of account assistent maken jou een interessante kandidaat. Mocht je daarbij ook nog een intrinsieke commerciële drive hebben, pro-actief & cijfermatig sterk zijn en is 'teamplayer' een woord dat onlosmakelijk met jouw naam verbonden is, dan ben je de ideale kandidaat!

In deze functie kun jij jezelf snel ontwikkelen. We zien het als een groeifunctie die de deur voor je opent naar een mooie carrière binnen Arla. Jij zet de stappen, wij helpen je daarbij. Zo heeft Jonathan zijn carrièrestap net gemaakt. Hij is vanuit deze rol doorgegroeid en is nu onze nieuwe Logistiek Accountmanager. Volg jij hem op?

Is deze rol je op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en solliciteer zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 30 april aanstaande. Voor vragen kun je terecht bij Dirkjan Boels. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-50506603.

Interesse? Solliciteer via deze link

Netherlands