Rustfast smed/Vedligeholdstekniker til reparation og vedligehold på ARINCO, Videbæk

Ønsker du at sikre drift og vedligehold af produktion?  Så er dette stillingen for dig! Da vi oplever øget aktivitet, udvider vi  medarbejderstaben i vedligehold og søger derfor en Rustfast smed/Vedligeholdstekniker til ARINCO ved Videbæk.

På Arla Foods ARINCO sikres produktionen af mælkepulver. Vi beskæftiger ca. 300 medarbejdere og producerer mælkepulver og Child Nutrition-produkter til hele verden og er et forretningsområde for Arla Foods med høj strategisk bevågenhed. Du kan se frem til et varieret job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en virksomhed, der konstant er i bevægelse.

Om jobbet

Vi søger en rustfast smed/vedligeholdstekniker. Du kommer til at være en del af et team med 5 kolleger som hovedsalig arbejder med mekanisk reparation, hvor dine opgaver hovedsaligt bliver:

  • Reparation og forbedringer i form af  rustfaste smede opgaver
  • Ansvar, sammen med resten af teamet, for at holde mejeriets produktionsudstyr i topform
  • At sikre vedligehold og optimering af produktionsanlæg på hele fabrikken

I din nye dagligdag får du et selvstændigt job, og du vil blandt andet medvirke til, at vores produktion kører optimalt og lever op til vores høje standarder.

Hvem er du?

Det er vigtigt, at du er serviceminded og kan holde mange bolde i luften på en gang. Du vil ligeledes deltage aktivt i vores Lean-rejse, hvor du vil på sigt blive en af vores Lean-piloter. Derudover er du:

  • En positiv og engageret smed med sans for struktur, service og kvalitet
  • Udlært rustfast klejnsmed med nogle års erfaring i svejsning af rustfaste materialer eller har en faglig uddannelse inden for jern og metal kombineret med dokumenteret solid svejseerfaring i rustfaste materialer med interesse for mekanisk reparation
  • Har gåpåmod, kan arbejde struktureret og har lyst til at arbejde i systemer
  • En fleksibel holdspiller med stort engagement, som har forståelse for vigtigheden i at arbejde sikkert
  • Dine kolleger kender dig som en person, der går forrest og tager ansvar for opgaver

Du har et godt humør, en positiv indstilling og mødestabil. Desuden kan du begå dig på skriftligt og mundtligt dansk.

Du skal på sigt skal indgå i vores vagt ordning, med weekendvagt hver 5. til 6. uge.

Hvad tilbyder vi?

Hos ARINCO får du chancen for at blive en del af et team, hvor faglighed er i højsædet og samarbejde værdsættes. Hos os er det vigtigt, at vi sikrer en høj kvalitet i vores arbejde og at vi kan samarbejde på tværs af ansvarsområder.

Ansøgning og kontakt 
Ansøgningsfristen er 29. maj 2019. Vi behandler ansøgningerne og afholder samtaler løbende, så skynd dig at mærk din ansøgning ”Rustfast smed/Vedligeholdstekniker til reparation og vedligehold” og send til janus.schoenberg.andersen@arlafoods.com. Har du spørgsmål, så ring til Teamleder Janus S. Andersen på tlf. 99 94 20 21.

#LI-DNI

Denmark