Regional Försäljningschef, Arla - Jönköping

Har du erfarenhet från försäljning och förhandlingar och drivs av att utveckla både människor och affärer? 

Då kan det vara dig vi söker till rollen som Regional försäljningschef – en viktig roll med stort och direkt inflytande på vår verksamhet, vår framgång och våra nyckelprojekt. Och en hel region som ansvarsområde. 
Du utgår från ditt hem i Skåne, 

Specialistprojekt, personal och regionalt ansvar  
Som Regional Försäljningschef för Skåne kommer du att hantera operationella planer, leverera specialistprojekt med stor betydelse för vår verksamhets framgång och identifiera fortsatta utvecklingsmöjligheter och områden. 

Du kommer även att coacha åtta medarbetare samt leda deras säljaktiviteter och dagliga arbete. Du arbetar för att nå bästa möjliga säljresultat inom din region, och kommer även att ha stort inflytande i utvecklingen av våra processer kring försäljning, marknadsföring, distribution och kundbearbetning. 

Coachande ledare med förmågan att inspirera 
Du har en förmåga att inspirera och engagera både kunder och medarbetare och du drivs av att utveckla både män-niskor och affärer. För att lyckas – och inte minst trivas – i rollen är det också viktigt att du är nyfiken, driven och öp-pen. För att inte nämna ansvarstagande, lösningsorienterad och kommunikativ. Och självklart förstår du vikten av långsiktiga relationer.  

Du har en högskoleutbildning, några års relevant arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av förhandlingar. Och du har gärna även erfarenhet från att med personalansvar leda säljkårer inom dagligvaruhandeln. En marknadsekonomisk utbildning från IHM samt kunskap om marknadsföring är meriterande. Upparbetade kundrelationer med butiker i Skåne är något vi värderar högt, liksom din kännedom om dagligvaruhandeln. 
Du har goda kunskaper i svenska och engelska och du arbetar obehindrat i Excel, Word och Power Point. Och själv-klart bor du i Skåne. 

Vad erbjuder vi?
Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt om-råde och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företags-kultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra an-ställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. 

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt 
Ansök redan idag! Vi gör ett löpande urval och tillsätter tjänsten så fort vi funnit rätt person. 
Välkommen att kontakta Field Sales Manager Johnny Persson, +46 72-1642738 för mer information om tjänsten. 

Ansök via denna länk  

Sweden