Quality Specialist - Holstebro

Er du en erfaren og engageret specialist indenfor fødevaresikkerhed og kvalitet? 
 
Vi søger en ny kollega til QEHS afdelingen på Holstebro Mejeri, og leder efter en ambitiøs, proaktiv og selvstændig person.
 
Kunne du tænke dig at arbejde med kvalitetssikring, produktkvalitet og optimering af smør og flødeost produkter? Du bliver en del af Holstebro Mejeri, hvor vi årligt producerer 75.000 tons flødeost, 140.000 tons smør og blandingsprodukter. Vi er et strategisk forretningsområde og leverer produkter af høj kvalitet til hele verden. Du får 400 nye kollegaer, der brænder for at producere verdens bedste produkter i et sikkert og godt arbejdsmiljø. Som Q Specialist vil du blive en del af QEHS-afdelingen med reference til QEHS chefen.
 
Du sikrer, at vi opfylder kravene fra kunder og myndigheder
 
Ved at være med til at sikre kvalitetsstyringssystemet, så vi lever op til kravene fra både myndigheder og kunder. Du vil spille en vigtig rolle i forhold til at sikre, at vi altid leverer produkterne i den rigtige kvalitet og til aftalte tid. Du kommer til at samarbejde tæt med vores interne og eksterne kunder, og kan se frem til et varieret job, hvor kvalitet og kundeservice står øverst på dagsordenen. Samtidigt bliver du en vigtig medspiller ved projekter og opgaver på tværs af organisationen, bl.a.:
 • Implementere og vedligeholde standarder relateret til fødevaresikkerhed
 • Gennemføre HACCP risikofaktor analyser
 • Gennemføre interne og eksterne audits
 • Koordinere og implementere myndigheds- og kundekrav
 • Resultatbehandling af kemiske, mikrobiologiske og sensoriske analyser
 • Udføre produktbedømmelse
 • Projekter og problemløsninger ift. kvalitet og produkter
Ambitiøs profil med interesse for fødevaresikkerhed og kvalitet
Der stilles krav til gode kommunikations- og samarbejdsevner samt en åben og ærlig fremtoning. Du skal kunne systematisere og strukturere dit arbejde, og alligevel være parat til hurtigt at ændre på prioriteringerne, når opgaverne kræver det. Du evner at bevare overblikket, når du jonglerer med flere opgaver, og bruger din systematiske tilgang til at komme sikkert i mål. Du er fleksibel med hensyn til arbejdstider, samt meget serviceminded og ansvarsbevidst i din tilgang til arbejdet. Vi tilbyder en stilling med en fantastisk mulighed for personlig og faglig udvikling, samt potentiale for en videre karriere i virksomheden.
 
Hos Arla Foods går vi forrest og tager lederskab. Vi har en fornemmelse for verden omkring os, og prioriterer innovation og nytænkning. Du tager ansvar, og er opsøgende i forhold til at sikre de bedste løsninger sammen med dine interessenter. Den ideelle kandidat:
 • Er ingeniør eller teknolog inden for mejeri, levnedsmiddel eller kemi
 • Har erfaring med GFSI standarder og audits (BRC, IFS eller FSSC 22000)
 • Har erfaring med projektledelse og LEAN
 • Behersker dansk og engelsk flydende, både skriftligt og mundtligt

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning hurtigst muligt, og senest den 2. marts 2020. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt QEHS Senior Manager, Anne Marie Thorup Overgaard på +45 9131 3062.
 
Ansøg venligst via dette link.
 
#LI-DNP
 
Denmark