QEHS Specialist, Rødkærsbro

Da vores nuværende kollega har fået nye spændende opgaver internt i Arla Foods, søger vi en ny medarbejder til vores QEHS (Kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed) afdeling på Rødkærsbro Mejeri. Vi leder efter en ambitiøs, proaktiv og selvkørende profil, der kunne se denne rolle som et godt fundament for sin videre karriere i Arla Foods. Rødkærsbro Mejeri er et moderne mejeri med ca. 250 medarbejdere, der producerer omkring 82.000 tons mozzarella og pizzatop-ost om året. Det gør os til Europas største på området.

Hos Arla Foods er vores glødende interesse for ny teknologi en forudsætning for at få forretningen til at vokse og nå vores mål. Som en drivkraft i virksomheden kombinerer du en teknisk tankegang med kvalitetsbevidsthed og ønsket om at stå i spidsen for vores fortsatte udvikling.

Du sikrer, at vi opfylder kravene fra kunder og myndigheder
Som QEHS specialist skal du være med til at sikre sitets kvalitetsstyringssystem, så vi lever op til kravene fra både myndigheder og kunder. Du vil spille en vigtig rolle i forhold til at sikre, at vi altid leverer produkterne i den rigtige kvalitet og til aftalt tid. Du kommer til at samarbejde tæt med vores interne og eksterne kunder, og du kan se frem til et varieret job i et travlt miljø, hvor kvalitet og kundeservice står øverst på dagsordenen. I rollen vil man møde mangeartede opgaver på tværs af QEHS afdelingen og mejeriet, bl.a.

  • Håndtering af kvalitets-kundeforespørgsler og krav
  • Håndtering af markedskrav, samt diverse kvalitets certificeringer
  • Interne og eksterne audits
  • Opgaver inde for miljø, arbejdsmiljø, og sikkerhed.

Ambitiøs profil med interesse for fødevaresikkerhed og kvalitet
Hos Arla Foods stræber vi efter at tage lederskab, og vi har fornemmelse for verden omkring os og værdsætter innovation og nytænkning. Disse værdier er du indstillet på at efterleve, og samtidig tager du ansvar og er opsøgende i forhold til at sikre de bedste og mest praktiske løsninger i sammen med dine kunder. Den ideelle kandidat har:

  • En ingeniøruddannelse inden for mejeri, levnedsmiddel, kemi eller lignende.
  • Ideelt set et par års erfaring fra en fødevarevirksomhed.
  • Lyst til at gøre karrierer i Arla Foods
  • Struktur og er vedholdende
  • Flair for IT og kan hurtigt tillære dig nye systemer.
  • Behersker du dansk og engelsk flydende – skriftligt og mundtligt.

Du får brug for dine gode samarbejds- og kommunikationsevner, og du arbejder ubesværet på tværs af organisationen.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 22 oktober. Har du spørgsmål til stillingen, så skriv eller ring til Senior QEHS Site Manager, Jens Buur Maul på +45 8751 4111

Ansøg venligst via dette LINK.

*LI-HF

Denmark