QEHS specialist - Rødkærsbro

Er du en erfaren og engageret specialist indenfor fødevaresikkerhed og kvalitet? 

Vi søger en ny kollega til QEHS afdeling på Rødkærsbro Mejeri, og leder efter en ambitiøs, proaktiv og selvkørende profil, der kan samarbejde om forsat udvikling på mejeriet ift. kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. 

Vi er blandt verdens førende producenter af Mozzarella til store internationale kunder, sætter en ære i at være deres foretrukne leverandør, og udvikler løbende vores konkurrencedygtighed til gavn for Arla og landmanden. Vores Mozzarella sælges i dag til >100 lande fordelt på samtlige kontinenter, og forarbejder 22% af alt dansk mælk. Vi er organiseret som ONE-Mozzarella, dvs. vi samarbejder tæt på tværs af hhv. Rødkærsbro og Branderup mejeri, samt resten af leverancekæden, salg og kunder. Vi er på en strategisk vækst rejse, og har behov for talentfulde kollegaer, der kan hjælpe med at skabe fremtidens mejeri.

Du sikrer, at vi opfylder kravene fra kunder og myndigheder

Som QEHS specialist skal du være med til at sikre kvalitetsstyringssystemet, så vi lever op til kravene fra både myndigheder og kunder. Du vil spille en vigtig rolle i forhold til at sikre, at vi altid leverer produkterne i den rigtige kvalitet og til aftalt tid. Du kommer til at samarbejde tæt med vores interne og eksterne kunder, og du kan se frem til et varieret job i et travlt miljø, hvor kvalitet og kundeservice står øverst på dagsordenen. I rollen vil du møde mangeartede opgaver på tværs af QEHS afdelingen og mejeriet, bl.a.

  • Implementering og vedligeholde standarder relateret til fødevaresikkerhed og validitet
  • Gennemfører audits – interne og eksterne
  • Håndtere kunders og markeds krav til dokumentation
  • Resultatbehandling af kemiske-, mikrobiologiske og sensoriske analyser
  • Deltage i smagspanel (ostebedømmelse på pizza)
  • Opgaver inden for miljø, arbejdsmiljø, og sikkerhed

Ambitiøs profil med interesse for fødevaresikkerhed og kvalitet

Hos Arla Foods stræber vi efter at tage lederskab. Vi har en fornemmelse for verden omkring os, og værdsætter innovation og nytænkning. Disse værdier er du indstillet på at efterleve, og samtidig tager du ansvar og er opsøgende i forhold til at sikre de bedste og mest praktiske løsninger sammen med dine kunder. Den ideelle kandidat:

  • Er ingeniøruddannelse inden for mejeri, levnedsmiddel, kemi eller lignende
  • Har min. et par års erfaring med GFSI standarder og audits (BRC, IFS eller FSSC 22000)
  • Arbejder struktureret og er vedholdende med kendte, såvel som ny opgaver
  • Behersker dansk og engelsk flydende, både skriftligt og mundtligt

Du får brug for dine gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du som specialist skal drive opgaver på tværs af organisationen, og med vores søster mejeri i Branderup.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning hurtigst muligt, og senest den 15. januar 2020. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt QEHS Senior Manager, Tinne Brødbæk Winther på +45 9131 5034.

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-HF

Denmark