QEHS manager, Arla Foods Akafa - Svenstrup

Vil du have ansvar for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø på en virksomhed i rivende udvikling?

Og vil du være med til sikre arbejdsglæde og trivsel for dine medarbejdere samt være en del af et energisk og dedikeret team, hvor motivation for at agere og lykkes er en fast del af hverdagen?

”Du bliver chef for et solidt QEHS team med 2 teamledere, for hhv. Laboratorie og Q-team, samt 2 EHS koordinatorer, afdelingen består i alt af 20 pers. Ligeledes bliver du medlem af et stærkt leder team med direkte reference til fabrikschefen.” siger Site Director Jonna Mortensen.

QEHS manager med fokus på kvalitet, miljø og høj sikkerhed

Som QEHS manager sikrer du, at kvalitet går hånd i hånd med miljøhensyn og høj sikkerhed, når Arla Foods Akafa`s 200 medarbejdere arbejder i døgndrift for at levere pulver og steril fløde produkter til vores kunder i mere end 50 lande.

Du får ansvaret for at implementere, vedligeholde og udvikle vores QEHS ledelsessystem i henhold til krav fra myndigheder, Arla Foods og diverse kvalitets- og miljø standarder. Det betyder bl.a., at du arbejder tæt sammen med hele Akafa og dele af Arla’s centrale organisation. Du har også et tæt samarbejde med arbejdsmiljøgrupperne i forbindelse med implementering af standarder samt ved identificering af potentielle sikkerhedsrisici. I den forbindelse hjælper du til at sikre, at vi finder frem til årsagerne og planlægger løsningsmodeller. Derudover hjælper du organisationen til at holde et dagligt højt fokus på sikkerhed.

Vi samarbejder med kolleger på tværs af mejeriet, og du får en bred kontaktflade, når du videreformidler krav fra myndigheder, standarder og kunder, instruerer nye medarbejdere og deltager i QEHS-relaterede projekter.

Da vi er en lokal virksomhed i en global koncern, vil du desuden have gode muligheder for at præge din stilling med opgaver uden for mejeriet alt efter interesser og kompetencer.

Ingeniørbaggrund og erfaring med QEHS

Vi leder efter dig, der har en ingeniøruddannelse inden for eksempelvis kemi, mejeriteknologi,  miljø- eller fødevareteknologi. Du er klar til at kaste dig ud i en selvkørende rolle, og har du et par års erfaring fra en lignende stilling, er det en fordel. Det er også en fordel, hvis du allerede har kendskab til ISO 14001, BRC-standarden og IFS-standarden. Desuden skal du være parat til at sætte dig ind i vores systemer og kender måske allerede SAP, og du taler og skriver både dansk og engelsk.

Du har stor interesse for kvalitet og miljø og har evnen til at lade dit engagement smitte positivt af på mejeriets øvrige medarbejdere. Derudover kan du overskue og styre mange forskellige opgaver og arbejdsgange samtidig. Du har en naturlig gennemslagskraft, er beslutningsdygtig og formår at stå fast, når det gælder. Endelig er du en god problemknuser, og dine gode samarbejds- og kommunikationsevner gør dig i stand til af komme igennem med dine budskaber i hele organisationen.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, så søg hurtigst muligt, da vi vil indkalde til samtaler løbende. 

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Site Director Jonna Mortensen på tlf. 8751 4100.

Vi ser frem til at høre fra dig

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-HF

Denmark