QEHS-leder - Branderup

Bliv en del af et erfarent QEHS-team, hvor du får ansvaret for at lede et team på 4 og for vores HACCP-system. Her er du med til at sikre arbejdsglæde og trivsel for dine medarbejdere samt risikovurdere og kvalitetssikre vores processer på mejeriet.

Om jobbet

På vores topmoderne mejeri i Branderup fremstiller dine 95 nye kolleger vores unikke mozzarella til et marked i vækst. Her bliver du en del af et hjælpsomt team på en QEHS-koordinator og 3 laboranter samt QEHS-chefen, som du refererer direkte til.

Som QEHS-leder får du ansvaret for at implementere, vedligeholde og udvikle vores QEHS ledelsessystem i henhold til krav fra myndigheder, Arla Foods, BRC samt ISO 22000 og ISO 14001-standarden. Det betyder blandt andet, at du arbejder tæt sammen med andre dele af Arla’s centrale organisation og byder vores internationale kunder velkommen, når de besøger vores mejeri. Du har også et tæt samarbejde med arbejdsmiljøgrupperne i forbindelse med implementering af standarder samt ved identificering af potentielle sikkerhedsrisici. I den forbindelse hjælper du til at sikre, at vi finder frem til årsagerne og planlægger løsningsmodeller. Derudover hjælper du organisationen til at holde et dagligt højt fokus på sikkerhed.

Vi samarbejder med kolleger på tværs af mejeriet, og du får en bred kontaktflade, når du videreformidler krav fra myndigheder, standarder og kunder, instruerer nye medarbejdere og deltager i QEHS-relaterede projekter.

 

”Din første opgave bliver at byde nye kunder velkomne, og sikre at de oplever vores produkter og mejeri som et veldrevet site med styr på fødevaresikkerheden. Du får god hjælp af vores QEHS-koordinator, der har været på mejeriet i mange år og kender produkterne og udstyret rigtig godt,”

fortæller QEHS-chef Annemarie Bachmann.

Med øje for løbende forbedringer indsamler, overvåger og analyserer du løbende vores indsatser, ligesom du jævnligt rapporterer til ledelsen. Det bliver derudover dit ansvar at: 

 • sikre den daglige drift i laboratoriet på en sikker og effektiv måde
 • sikre, at vi implementerer kundekrav og -standarder, og i den forbindelse supporterer du også reklamationssager
 • varetage kontakten til fødevarestyrelsen og øvrige myndigheder om miljømæssige og arbejdsmiljømæssige emner
 • undervise operatører i gældende og nye kvalitetsprocedurer inden for fx halal, kosher, allergener, fremmedlegemer m.m.
 • koordinere QEHS-aktiviteter på tværs af afdelinger
 • tæt samarbejde med og support fra vores søstermejeri i Rødkærsbro og Arla’s centrale kollegaer
 • sikre gennemførsel af interne og eksterne audits

Hvem er du?

Da du både kommer til at tilbringe din tid på kontoret og ude i produktionen, får du brug for dine gode samarbejdsevner. Du skal således ikke være bleg for at sige din mening og holde fast i dine anbefalinger. Derudover ser vi gerne, at du:

 • har solid erfaring med HACCP og risikovurderinger af fødevarer
 • har drive til at sikre et vedholdende fokus på sikkerhed og sundhed på mejeriet og går foran som et godt eksempel
 • har en baggrund som ingeniør, tekniker eller lignende, men vi vægter din erfaring højere
 • taler og skriver både dansk og engelsk
 • er uddannet auditor og har erfaring med at udføre audit.

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med en eller flere af følgende: Centuri, Notes-databaser, halalstandarder, BRC, ISO 22000 og ISO 14001.

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af et mejeri i rivende udvikling. Det betyder også, at du kan prøve kræfter med anderledes opgaver. For eksempel kommer du til at fungere som smagsdommer på vores mejeriprodukter, og du kommer også til at hjælpe din kollega i teamet med at løse mindre opgaver inden for miljø og arbejdsmiljø.

”Du skal glæde dig til at starte, for du bliver en del af et hjælpsomt team med en høj faglighed. Så ligegyldigt hvilken baggrund du kommer med, kommer du til at lære noget her,”

fortæller Annemarie.

Ansøgning og kontakt

Ansøg gerne hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. Når vi har fundet den rette kandidat, tages annoncen ned. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Director René Nørgaard,
tlf: +45 41105737 eller Senior Production Manager Niels Thygesen,
tlf: +45 72304303.

Send din ansøgning via ansøgningslinket.

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-DNP

 

Denmark