QEHS koordinator (vikariat), Høgelund

På grund af voksende produktivitet og nye projekter søger vi lige nu en koordinator til vores QEHS (Kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed) afdeling på Høgelund Mejeri frem til d. 15.11.2018 med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi leder efter en ambitiøs, proaktiv og selvkørende profil med en god faglig ballast. Se dette som en oplagt mulighed for at værdifuld erfaring og foden indenfor hos Arla Foods. Høgelund Mejeri beskæftiger ca. 150 medarbejdere, hvoraf der er fem medarbejdere i QEHS. og producerer Danablu og andre blåskimmeloste til det meste af verdenen.

Hos Arla Foods er vores glødende interesse for ny teknologi en forudsætning for at få forretningen til at vokse og nå vores mål. Som en drivkraft i virksomheden kombinerer du en teknisk tankegang med kvalitetsbevidsthed og ønsket om at stå i spidsen for vores fortsatte udvikling.

Du sikrer, at vi opfylder kravene fra kunder og myndigheder
Som QEHS koordinator skal du være med til at sikre sitets kvalitetsstyringssystem, så vi lever op til kravene fra både myndigheder og kunder. Du vil spille en vigtig rolle i forhold til at sikre, at vi altid leverer produkterne i den rigtige kvalitet og til aftalt tid. Du kommer til at samarbejde tæt med vores interne og eksterne kunder, og du kan se frem til et varieret job i et travlt miljø, hvor kvalitet og kundeservice står øverst på dagsordenen. I rollen vil man møde mangeartede opgaver på tværs af QEHS afdelingen og mejeriet, bl.a.

  • Håndtering af kvalitets-kundeforespørgsler og krav
  • Håndtering af markedskrav, samt diverse kvalitets certificeringer
  • Interne og eksterne audits
  • Opgaver inde for miljø, arbejdsmiljø, og sikkerhed.

Ambitiøs profil med interesse for fødevaresikkerhed og kvalitet
Hos Arla Foods stræber vi efter at tage lederskab, og vi har fornemmelse for verden omkring os og værdsætter innovation og nytænkning. Disse værdier er du indstillet på at efterleve, og samtidig tager du ansvar og er opsøgende i forhold til at sikre de bedste og mest praktiske løsninger i sammen med dine kunder. Den ideelle kandidat har:

  • En ingeniøruddannelse inden for mejeri, levnedsmiddel, kemi eller lignende.
  • Erfaring fra en fødevarevirksomhed.
  • Struktur og er vedholdende.
  • Flair for IT og kan hurtigt tillære dig nye systemer.
  • Behersker du dansk og engelsk flydende – skriftligt og mundtligt.

Du får brug for dine gode samarbejds- og kommunikationsevner, og du arbejder ubesværet på tværs af organisationen.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 1. november. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til QEHS Site Manager, Lisbeth Kristensen Lei på +45 7354 5205

Ansøg venligst via dette LINK.

*LI-HF

Denmark