QEHS Koordinator - Gjesing

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs kultur, hvor kvalitet er det højeste på dagsordenen? På Gjesing Mejeri kan du blive en del af et velfungerende mejeri på 130 medarbejdere. Vi producerer specialoste, heriblandt Blå Castello og Marquis, til hele verden og mangler nu en struktureret, detaljeorienteret og udadvendt QEHS (Quality, Environment, Health & Safety) koordinator.

Du sikrer kvalitet, fødevaresikkerhed og træning

I samarbejde med resten af mejeriet bliver din opgave at sikre vores kvalitets- og fødevaresikkerhedssystem, så det fungerer optimalt og lever op til gældende standarder og kundekrav. Sammen med QEHS chefen og andre specialister fra øvrige afdelinger vil du løbende vedligeholde og opdatere systemet, og i den forbindelse deltage i risikovurdering af alt fra nye/ændrede emballager til processer og anlæg. I tæt samarbejde sørger I for, at den nyeste viden indarbejdes i kvalitetsstyringssystemet, så vi forebygger fejl og bidrager til effektiv problemløsning. Herudover tæller dine opgaver også interne auditeringer samt overvågning og analyse af kvalitetsinformation. Alt sammen for at sikre, at vi altid leverer den bedste kvalitet til vores kunder.

Du vil håndtere forespørgsler og reklamationer fra en række kunder, hvor du gennem god og tæt dialog afhjælper alle deres spørgsmål. Diverse besøg og eksterne audits vil kræve, at du har en udadvendt profil og føler dig tryg ved at præsentere mejeriet og dokumentationen for vores arbejde i plenum, ofte på engelsk.

Kendskab til hygiejne og kvalitetsstyring

Vi forestiller os, at du enten er fødevareteknolog, procesteknolog eller lignende med kendskab til fødevaresikkerhed og kvalitet og gerne et par på års erfaring. Den ideelle kandidat har kendskab til LEAN værktøjer ift. problemløsning, stærke IT kompetencer og gerne erfaring med SAP, Centuri og Lotus Notes. Yderligere er det en klar fordel at have arbejdet med GMP standarder, fx dækket af IFS, BRC, ISO 22000 certificering, og HACCP systemet.

Du er selvkørende og ansvarsbevidst, arbejder struktureret og systematisk, og med din nysgerrighed og opsøgende natur formår du at tilegne dig viden for at kunne højne kvalitetsniveauet og forbedre sikkerheden. Du skal kunne trives i et job, hvor du har mange omkring dig og mange sideløbende opgaver samtidig med, at du bevarer overblikket og dit skarpe fokus på produktkvaliteten.

Endelig har du forretningsforståelse og gode samarbejdsevner på alle niveauer, og du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Ansøgning og kontakt

Vi gennemgår løbende ansøgninger, og herfra udvælger vi, hvem vi indkalder til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, så skriv eller ring til QEHS Manager, Claus Weber, clweb@arlafoods.com, tlf. 91316207.

Ansøg venligst via dette link

#LI-HF

Denmark