QEHS-ingeniør - Esbjerg

Har du lyst til at kvalitetssikre kendte brands som Matilde® og Karolines Køkken® samt andre af vores gode produkter?

Bliv en del af et erfarent QEHS-team, hvor du får ansvaret for vores HACCP-system. Her er du med til at risikovurdere og kvalitetssikre vores processer i vores UHT-produktion, så vi fortsat kan levere den højeste kvalitet til vores kunder i 70 forskellige lande.

Om jobbet

På vores topmoderne mejeri i Esbjerg fremstiller dine 320 nye kolleger vores unikke langtidsholdbare UHT-produkter. Her bliver du en del af et hjælpsomt team på 3 QEHS-ingeniører, vores laboratorieleder, studentermedhjælper samt QEHS-chefen, som du refererer direkte til.

Vi samarbejder med kolleger på tværs af mejeriet, og du får en bred kontaktflade, når du videreformidler krav fra myndigheder, standarder og kunder, instruerer nye medarbejdere og deltager i QEHS-relaterede projekter.

 

”Din første opgave bliver at opgradere vores HACCP-system, så det passer til mejeriets behov. For at få al relevant information er du i tæt dialog med både den tekniske afdeling og produktionen. Og da det bl.a. er dem, der skal bruge systemet, er det vigtigt, at det er brugervenligt,”

fortæller QEHS-chef Anette Hjorth Sørensen.

 

Derudover kommer du til at:

  • varetage kontakten til fødevarestyrelsen
  • styre vores halalaktiviteter og sikre, at vi overholder alle gældende retningslinjer
  • sikre, at vi implementerer kundekrav og -standarder, og i den forbindelse varetager du også reklamationssager
  • planlægge og deltage i audits
  • undervise operatører i gældende og nye kvalitetsprocedurer inden for fx halal, allergener, fremmedlegemer m.m.

 

Hvem er du?

Da du både kommer til at tilbringe din tid på kontoret og ude i produktionen, får du brug for dine gode samarbejdsevner. Du skal således ikke være bleg for at sige din mening og holde fast i dine anbefalinger. Derudover ser vi gerne, at du:

  • har solid erfaring med HACCP og risikovurderinger af fødevarer
  • har en baggrund som ingeniør, tekniker eller lignende, men vi vægter din erfaring højere
  • taler og skriver både dansk og engelsk
  • er uddannet auditor og har erfaring med at udføre audit.

 

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med en eller flere af følgende: Centuri, Notes-databaser, halalstandarder, BRC, IFS, FSMA og SQMS.

Vi forventer ligeledes, at du sætter sikkerhed og arbejdsmiljø højt og går foran som det gode eksempel.

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af et mejeri i rivende udvikling. Det betyder også, at du kan prøve kræfter med anderledes opgaver. For eksempel kommer du til at fungere som smagsdommer på vores mejeriprodukter, og du kommer også til at hjælpe din kollega i teamet med at løse mindre opgaver inden for miljø og arbejdsmiljø.

 

”Du skal glæde dig til at starte, for du bliver en del af et hjælpsomt team med en høj faglighed. Så ligegyldigt hvilken baggrund du kommer med, kommer du til at lære noget her,”

fortæller Anette.

 

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte QEHS-chef Anette Hjorth Sørensen på tlf. +45 72 22 94 08. Ansøgningsfristen er den 31. juli 2019, og vi kigger ansøgningerne igennem løbende. Send din ansøgning via ansøgningslinket.

Ansøg venligst via dette link

 

#LI-HF

Denmark